REKTÖR DEMİR, TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

REKTÖR DEMİR, TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Batman Üniversitesinin gelişimi ve değişimi için yoğun gayretlerle çalışmalarını sürdüren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Teknoloji Fakültesi Binası inşaatını yerinde inceledi.
 
 
Gerçekleşen ziyarette Rektör Demir’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Ali Yılmaz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Şeyhmus Aydın ve beraberindeki heyet eşlik etti.
 
Proje alanı 20 bin m² ve toplamda 3 bina ile kapalı alanı 15 bin m² olan Teknoloji Fakültesi Binası inşaatı fiziki olarak yüzde 60 oranında tamamlandı. Her bir binada 3’ü amfi olmak üzere 13 fonksiyonel dersliğin yer aldığı binalarda 17 akademisyen odası, 1 bilgisayar laboratuvarı, 1 toplantı odası, kantin, arşiv, mescit ve genel kullanım alanları bulunuyor. 2021 yılında Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından başlatılan Teknoloji Fakültesi ikmal inşaatı yapım işinin yılsonuna kadar tamamlanması amaçlanıyor.
 
Teknoloji Fakültesi Binası inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. İdris Demir, binaların yakın zamanda tamamlanması ile birlikte Batman Üniversitesinin fiziki anlamda önemli bir ilerleme kaydedeceğini söyledi. Öğrencilerinin daha modern binalarda nitelikli eğitim almaları için fiziki imkânları hızla geliştirmeye çalıştıklarını belirten Rektör Demir, akademik birim ve öğrenci sayılarının arttığı üniversitemizde bina ihtiyaçlarının da tamamlanması için çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler