
"SİYONİST ÇETEYLE HER TÜRLÜ İLİŞKİNİZİ KESİN"
"SİYONİST ÇETEYLE HER TÜRLÜ İLİŞKİNİZİ KESİN"
Batman esnaf odaları ve dernekleri öncülüğünde bir araya gelen yüzlerce esnaf, siyonist işgal rejiminin Gazze halkına yönelik soykırım ve katliamlarını düzenledikleri kitlesel basın açıklamasıyla protesto etti.
Gazze halkına destek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına katılan esnaf odaları ve dernek başkanları ile yüzlerce esnaf, 2 ayı aşkın bir süredir Gazze'ye yoğun saldırılarda bulunan ve 20 binden fazla Müslümanı katleden siyonist işgal rejimine tepki gösterdi. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, siyonist işgal rejiminin uzun yıllardır Filistin topraklarında, mazlum Filistin halkına vahşi katliamlar ve sistematik saldırılar gerçekleştirdiğini söyledi. İngiltere'nin desteğiyle kurulan siyonist rejimin kuruluşundan bu yana her türlü vahşeti dünyanın gözleri önünde yaptığını belirten Çiftçi, Aksa Tufanı'ndan sonra saldırılarını şiddetlendiren siyonistlerin yaşlı, çocuk, kadın, erkek demeden, tüm uluslararası kanun ve kuralları çiğneyerek her yeri bombalayıp Filistin'de tarihin şahit olmadığı soykırım ve katliamlar yaptığına dikkat çekti.
"SESSİZLİK SİYONİST ÇETEYE GÜÇ VERMEKTİR"
Siyonistlerin gerçekleştirdiği insanlık suçunun, dünyanın tüm özgür halklarının sabrını taşırdığını vurgulayan Çiftçi, "Filistin'de yaşanan soykırıma sessiz kalmamak Müslüman olmanın yanında insan olmamızın bir gereğidir. Sessizlik siyonist çeteye güç vermektir. Bu soykırıma ve vahşete karşı haklı olan her türlü tepkiyi göstermemiz gerekir. Siyonist çete başta büyük şeytan Amerika olmak üzere emperyalist devletlerin destek ve devletlerin sessizliğinden güç alıp azgınlaşmaktadır. Siyonist çetenin terörizmine dur deme vakti gelmiştir" dedi.
"Aksa Tufanı, sebep değil sonuçtur" diyen Çiftçi, "Batılı devletlerin özellikle Amerika ve İngiltere’nin desteğiyle işgalci siyonist katliamlarını daha da derinleştirip etnik temizlik seviyesine çıkarmaktadır. Ukrayna’da insan haklarından dem vuranlar ne hikmetse söz konusu Müslümanlar ve mazlum Filistin halkı olunca üç maymunu oynayıp tepkisizliğin ötesinde işgalci çeteye destek olmaktadırlar" ifadelerini kullandı. Konuşmasının devamında halkları Müslüman olan İslam ülkelerinin liderlerine seslenen Çiftçi, "Filistin konusunda samimi olun. Siyonist çete ile başlattığınız normalleşme süreci Filistin davasına zarar vermektedir. Filistin halkının meşru taleplerinden vazgeçmelerini isteyen devletlere karşı Filistin halkıyla dayanışma içinde olun ve siyonist çete israille her türlü ilişkinizi kesin" dedi. Siyonistlerin sadece Filistin halkı için değil tüm insanlık için bir tehdit ve problem olduğuna işaret eden Çiftçi, son olarak şunları söyledi: "Bu coğrafyadaki barışın tesisi siyonist çeteye karşı durmakla mümkün olacaktır. Batman İslami Sivil Toplum kuruluşları olarak bir kez daha yüksek sesle haykırıyoruz ve diyoruz ki; Filistin'in özgürlüğüne giden yolda Filistin halkının yanında ve onların destekçileriyiz."
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok