Saadet Partisi Batman İl Başkanı Fırat: “En sert tedbirler alınmalı”

Batman’ın sorumsuzlar yüzünden büyük bir tehlike çemberinin içine girdiğini belirten Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat uyarılarda bulundu.

Yaptığı yazılı açıklamayla daha önce sert tedbirlerin alınmasıyla ilgili çağrı yaptıklarını anımsatan Fırat, “Daha evvel yetkilileri defalarca uyarmamıza, yasak tanımayan magandaları hatırlatmamıza rağmen ciddiye alınmadık. İşte bugün kuralları çiğnemeyi bir adet haline getiren, insanların hayatını hiçe sayan, kul hakkına girmeye devam eden sorumsuz bir azınlık yüzünden ilimiz büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalmıştır. Aslında bugün geldiğimiz nokta hiçte sürpriz değildir. Çünkü kendisine saygısı olmayanın başkasına saygısı olamaz. Belirlenen yasakları çiğnemek bazı hasta beyinlerin vazgeçemediği bir gerçek.” ifadelerini kullandı.

Kurallara uymayanlarla ilgili sert açıklamalarda bulunan Fırat, “Bu sebeple bu tür insanlar en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Başkasının hayatını hiçe sayan, maske takmayan, sosyal mesafeyi hiçe sayan, hiç bir kurala uymayan saygısız, sorumsuz ve kendini bilmeyen bu tiplere toplum adına her türlü tecrit uygulanmalıdır. Onun için sağlık kurulu, valilik, belediye ve diğer yetkililerimizi bir kez daha uyarıyoruz. Batman için büyük tehlike sinyalleri geliyor. Virüsün yayılmasını durdurmak için en katı ve en sert tedbirler alınmalıdır. İlimiz büyük bir felakete doğru hızla gitmektedir.” dedi.

Yetkililere seslenen Fırat, “Önümüzdeki sürecin ve Kurban Bayramının zehir olmasını istemiyorsak her türlü tedbire başvurulmalı ve gerekirse hükümetten izin alınarak sokağa çıkma yasağı uygulanmalıdır. Yarın çok geç kalmış olabiliriz.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler