
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Fırat: “En sert tedbirler alınmalı”
Yaptığı yazılı açıklamayla daha önce sert tedbirlerin alınmasıyla ilgili çağrı yaptıklarını anımsatan Fırat, “Daha evvel yetkilileri defalarca uyarmamıza, yasak tanımayan magandaları hatırlatmamıza rağmen ciddiye alınmadık. İşte bugün kuralları çiğnemeyi bir adet haline getiren, insanların hayatını hiçe sayan, kul hakkına girmeye devam eden sorumsuz bir azınlık yüzünden ilimiz büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalmıştır. Aslında bugün geldiğimiz nokta hiçte sürpriz değildir. Çünkü kendisine saygısı olmayanın başkasına saygısı olamaz. Belirlenen yasakları çiğnemek bazı hasta beyinlerin vazgeçemediği bir gerçek.” ifadelerini kullandı.
Kurallara uymayanlarla ilgili sert açıklamalarda bulunan Fırat, “Bu sebeple bu tür insanlar en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Başkasının hayatını hiçe sayan, maske takmayan, sosyal mesafeyi hiçe sayan, hiç bir kurala uymayan saygısız, sorumsuz ve kendini bilmeyen bu tiplere toplum adına her türlü tecrit uygulanmalıdır. Onun için sağlık kurulu, valilik, belediye ve diğer yetkililerimizi bir kez daha uyarıyoruz. Batman için büyük tehlike sinyalleri geliyor. Virüsün yayılmasını durdurmak için en katı ve en sert tedbirler alınmalıdır. İlimiz büyük bir felakete doğru hızla gitmektedir.” dedi.
Yetkililere seslenen Fırat, “Önümüzdeki sürecin ve Kurban Bayramının zehir olmasını istemiyorsak her türlü tedbire başvurulmalı ve gerekirse hükümetten izin alınarak sokağa çıkma yasağı uygulanmalıdır. Yarın çok geç kalmış olabiliriz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok