ŞAHİN "Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur"

Ebru ŞAHİN "Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur"

 İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan ‘En iyi narkotik polisi anne’ projesine Batman’da da start verildi.
 
Birçok kesimden kadınların katıldığı toplantıda konuşan Vali eşi Ebru Şahin: “Bitmeyen sevgimiz ve sabrımızla yavrularımızı bu illetten kurtarabiliriz. Dünyada anne sevgisinden daha güçlü hiçbir şey yoktur” dedi.
 
 PROJE BATMAN'DA TANITILDI
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Programa, Batman Valisi Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın eşi Emine Kıraç, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak'ın eşi Şermin Çakmak, Garnizon Komutanı Hava Albay İhsan Kaplan'ın eşi Arzu Kaplan, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un eşi Ayla Durmuş, diğer bazı protokol üyelerinin eşleri ve anneler katıldı. Burada konuşan Vali Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, “Uyuşturucu madde bağımlılığı tüm dünyada ve ülkemizde artarak devam eden bir sorundur. Sokaklarda madde bağımlılığından hayatını kaybeden gençlerin sayısının sürekli artması, uyuşturucu madde yüzünden dağılan ailelerin basına yansıyan görüntüleri sorunun ne denli büyük olduğunu göstermektedir. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun başlatmış olduğu ‘En İyi Narkotik Polisi Annedir’ projesi bunun en güzel örneklerindendir. Önemli olan nerede nasıl hareket edeceğimizi bilmektir. Bu hususta bizimle işbirliği içinde olan kurumlarımızla hal edemeyeceğimiz bir sorun kalmayacaktır. İşte biz anneler tükenmeyen sevgimiz, sabrımız ve sağduyumuzla yavrularımızı bu illetten koruyabiliriz” dedi.
 
MAYA, UYUŞTURUCUYU BULDU
 
Daha sonra Polis memuru Ayşegül Yılmaz tarafından ' En İyi Narkotik Polisi Anne' sunumu gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü nün kadrolu Narkotik polis köpeği Maya, sahneye yerleştirilen kutulardan birinde olan esrar maddesini kolayca buldu. Başka bir kutuya bırakıldı, yine buldu.(Haber Merkezi)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler