SERDİN ŞİMŞEK ÇAMLICA İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SERDİN ŞİMŞEK ÇAMLICA İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çamlıca Mahallesi Muhtar Adayı Serdin Şimşek

Serdin Şimşek Çamlıca Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı.  Uzun yıllardır Çamlıca mahallesinde ikamet ettiğini ifade eden Serdin şimşek yaptığı açıklama da şunları kaydetti.

 

Serdin Şimşek “ Batman’ın Çamlıca mahallesinde yaklaşık 45 yıldır ikamet ediyor ve yaşıyorum. Aynı zaman da 25 yıldır Çamlıca mahallesinde esnaflık yapıyorum. Mahalle sakinlerinin çoğu esnaflık yaptığımdan dolayı beni tanır. Bende mahalle sakinlerini yakından tanıyorum.

Uzun yıllardır Çamlıca mahallesinde ikamet edip, esnaflık yaptığım için mahallemizin eksiklerini, sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Mahallemizde ihtiyaç sahibi aileler oldukça fazla. Taziye evi eksiği var mahallenin.

Saygıdeğer mahalle sakinlerinin desteğiyle Allah’ın izniyle kazandığım takdirde, tüm bu sorun ve eksikleri yetkili mercilerle en kısa zamanda çözeceğime inanıyorum. Çamlıca’ya hizmet için bu yola çıktım. Hizmet için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

Serdin Şimşek Çamlıca mahallesinde yaşayan vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak şeffaf ve güvenilir bir yönetim için mahallelinin oylarına talip olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)

 

1 Yorum

Serhat

Serhat

23 Kasim 2023
Bence Çamlıca mahallesi için en doğru aday. Yetki aldığı takdirde orayı güzelleştireceğinden ve eksiklerini gidereceğind

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler