ŞEVKİ TAŞ BÜYÜK FARKLA GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN TAŞ BÜYÜK BİR FARKLA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şevki Taş büyük farkla seçimi kazanarak güven tazeledi.
 
S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti.
 
 
YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDİ
 
Alyans Düğün Salonunda yapılan kurultay için sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için gelen delegeler polis kontrolünden geçerek içeriye alındı. Seçimin yapıldığı salonda tek giriş olduğundan dolayı kapıda izdiham oluştu. Delegeler polis kontrolünde içeriye alındıktan sonra seçime geçildi.
Divanın oluşması sonrası gündeme geçildi. Divan başkanlığını 11. Bölge olan S.S. Diyarbakır   Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Ekrem Karataş’ın yaptığı kurultayda gündem maddeleri üyeler tarafından kabul edilip önceki yönetim ibra edildi. Seçimin şekli için yapılan oylamada üyeler açık oylama olması yönünde oy kullandılar.
Seçimde oy kullanma hakkına sahip Bin 781 üyeden, bin 170 asil ve 253 vekalet olmak üzere toplamda Bin 453 üye salonda hazır bulundu.
 
 
Seçime mevcut başkan Şevki Taş ve Cemil Turan adaylık için yarıştı. Adayların konuşmasının ardından yapılan açık oylamada Şevki Taş büyük farkla kazanarak güven tazeledi. Seçim sonucu sonrası Cemil Turan, Başkan Taş’ı tebrik etti. Başkan Taş, üyelere kendisini tekrar bu göreve getirdiklerinden ve güvenlerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler