
ŞEVKİ TAŞ BÜYÜK FARKLA GÜVEN TAZELEDİ
BAŞKAN TAŞ BÜYÜK BİR FARKLA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şevki Taş büyük farkla seçimi kazanarak güven tazeledi.
S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti.
.jpg)
YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDİ
Alyans Düğün Salonunda yapılan kurultay için sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için gelen delegeler polis kontrolünden geçerek içeriye alındı. Seçimin yapıldığı salonda tek giriş olduğundan dolayı kapıda izdiham oluştu. Delegeler polis kontrolünde içeriye alındıktan sonra seçime geçildi.
Divanın oluşması sonrası gündeme geçildi. Divan başkanlığını 11. Bölge olan S.S. Diyarbakır Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Ekrem Karataş’ın yaptığı kurultayda gündem maddeleri üyeler tarafından kabul edilip önceki yönetim ibra edildi. Seçimin şekli için yapılan oylamada üyeler açık oylama olması yönünde oy kullandılar.
Seçimde oy kullanma hakkına sahip Bin 781 üyeden, bin 170 asil ve 253 vekalet olmak üzere toplamda Bin 453 üye salonda hazır bulundu.
.jpg)
Seçime mevcut başkan Şevki Taş ve Cemil Turan adaylık için yarıştı. Adayların konuşmasının ardından yapılan açık oylamada Şevki Taş büyük farkla kazanarak güven tazeledi. Seçim sonucu sonrası Cemil Turan, Başkan Taş’ı tebrik etti. Başkan Taş, üyelere kendisini tekrar bu göreve getirdiklerinden ve güvenlerinden dolayı teşekkür etti.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 02KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 03İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 04SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 05KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 07BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 08NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 09BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 10MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 11MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 12TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 13KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
- 14ASENALAR FUTBOL TAKIMI KURULDU!
- 15OBJEKTİF GAZETESİ KUTLANIYOR
Henüz Yorum yok