SÖĞÜT “EN BÜYÜK SENDİKAYIZ”
SÖĞÜT “EN BÜYÜK SENDİKAYIZ”
Batman Hizmet İş Sendikası İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, “Hizmet-İş zirvedeki yerini ve istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin ve İşkolunun en büyük sendikasıyız ”dedi.
Hizmet İş Sendikası Batman İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘işkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2022 Temmuz ayı istatistikleri’ açıklandı. 2017 yılında açıklanan istatistiklerden bu yana ‘Türkiye’nin En Büyük İşçi Sendikası’ konumunu devam ettiren HAK-İŞ/HİZMET-İŞ, 5 yıldır zirvedekini yerini koruyor. Açıklanan istatistiklere göre, HİZMET-İŞ Sendikamızın üye sayısı bir önceki istatistiklere göre 8 bin 969 kişi daha artarak 252 bin 612 oldu. Genel İşler İşkolunda çalışan toplam 931 bin 354 işçinin yüzde 27.13’ünü temsil eden HİZMET-İŞ Sendikamız, HAK-İŞ’in, Genel İşler İşkolunun ve ülkemizin en büyük işçi sendikası konumunu devam ettirdi”
HAK-İŞ, 762 BİN 439 ÜYEYE ULAŞTI
Konfederasyonun HAK-İŞ ise işçilerin güvenini kazanmaya devam ederek istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü ifade eden Söğüt, şunları söyledi: “HAK-İŞ Konfederasyonumuzun üye sayısı bir önceki döneme göre 35 bin 252 artarak 762 bin 439 oldu. Sendikamıza Güvenen Tüm Emekçilere Şükranlarımızı Sunuyoruz. Hak ve emek mücadelesinde 44 yıldır sendikamıza gönül veren, güvenen, bizimle birlikte yürüyen tüm emekçilere şükranlarımızı sunuyoruz. Uzun yıllardır başarımızı sekteye uğratmadan destek olan, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in onurlu ve ilkeli mücadelesini omuzlayan teşkilatımıza ve tüm üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. İşkolumuzdaki Tüm Emekçileri HİZMET-İŞ’e Üye Olmaya Davet Ediyoruz. HİZMET-İŞ Sendikası olarak birlikte elde ettiğimiz her başarıyı yeni hedeflerimize ulaşmak için bir başlangıç noktası olarak görüyoruz. HAK-İŞ’in kuruluş ilkelerinden aldığımız güçle daha büyük ve daha güçlü bir mücadele için işkolumuzdaki bütün emekçileri HİZMET-İŞ çatısı altında örgütlenmeye davet ediyoruz”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok