SUUDİ DOKTOR, GÖZ AMELİYATI İÇİN DÜNYA’YI TERCİH ETTİ

SUUDİ DOKTOR, GÖZ AMELİYATI İÇİN DÜNYA’YI TERCİH ETTİ

Suudi Arabistan’da Kadın Doğum Uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Ciwan Altan, Katarakt operasyonu için Özel Batman Dünya Hastanesi’ni tercih etti.
 
Türkiye’nin 100 milyar dolarlık küresel sağlık turizmi pazarından aldığı pay yükselişe geçti. Sınır kapısındaki anketleri baz alan Türkiye İstatistik Kurumu’na göre (TÜİK), 2021’in son 10 aylık döneminde tedavi amacıyla Türkiye’yi tercih eden turist sayısı yaklaşık 371 bine ulaştı. Batman Dünya Hastanesi de medikal estetik ve sağlık turizminde önemli bir noktada.
 
Suudi Arabistan’da Kadın Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Ciwan Altan da kendi sağlığı için Dünya Hastanesi’ni tercih etti. Göz doktoru Yalçın İşcan tarafından her iki gözüne başarılı bir katarakt operasyonu yapılan ve Akıllı Mercek yerleştirilen doktorun görme düzeyi yüzde 10’lardan gözlük ihtiyacı olmadan yüzde 100’e ulaştı.
 
Dünya Hastanesi Göz Doktoru Yalçın İşcan “Hastamız ilerlemiş katarakta bağlı olarak mesleğini yapamaz hale gelmişti, başarılı geçen operasyon sonrası hem meslek hayatına hem de gündelik hayatına rahatlıkla devam edebilecek, kıymetli meslektaşıma sağlık dolu bir ömür dilerim” dedi.
Memnuniyetini dile getiren hasta Dr. Ciwan, meslek hayatını çok daha verimli ve daha rahat bir şekilde devam etmek üzere memleketi Suudi Arabistan’a geri döndü.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler