TİLMERÇ MEZARLIĞININ SU SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

TİLMERÇ MEZARLIĞININ SU SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Batman Belediyesi, dini vecibelerini yerine getirmek için Tilmerç Mezarlığı’na gelen vatandaşların su ihtiyacını karşılaması için köklü çözüm üretti.
 
Kent genelindeki tüm mezarlıklarda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ile birlikte vatandaşların daha rahat bir şekilde dini vecibelerini yerine getirmesi amacıyla büyük kolaylık sağlayan Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, mahalle sakinlerinin taleplerini çözüme kavuşturuyor.
 
Batman’ın en eski mezarlıklarından biri olan Çamlıtepe Mahallesi’ndeki Tilmerç Mezarlığı’nın ihtiyacı olan suya 50'nci metrede ulaşıldı.
 
Yapılan fizibilite çalışmalarının sonuç verdiğini ifade eden Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, yaklaşık 5,5 dönüm üzerindeki mezarlıkta su sorununun dalgıç pompanın devreye alınması ile son bulduğunu söyledi.
 
Mahalle sakinleri tarafından yapılan talebin değerlendirildiğini belirten Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü; tüm mezarlığın su ihtiyacını karşılayacak hidrofor, genleşme su tankı, 5 tonluk galvanizli su deposu, elektrik panosu ile soruna köklü çözüm üretildiğini duyurdu.
 
Yapılan sisteme hayırsever vatandaşların da katkı sağladığı dile getirildi.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler