TANRISEVEN “ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUM”

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUM”

Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Teknofest’e katılan Batman standını ziyaret etti.
 
Tanrıseven “Öğrencilerimizle gurur duydum” dedi.
 
Giresun’da ilk kez düzenlenen Teknofest’e Türkiye’nin farklı illerinden öğrenciler katıldı. İklim değişikliği ile ilgili proje hazırlayan Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri de hazırladıkları iki proje ile Teknofest’e katıldı.
 
Batman’dan gelen öğrencilerin standını ziyaret eden Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.  
 
Tanrıseven “Türkiye’nin dört bir yanından buraya gelen öğrencilerin arasında Batmanlı hemşehrilerimi görmek beni mutlu etti. Geleceğin bilim insanları yetişiyor. Gençlerimiz her yönden destekleyeceğiz. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 

TANRISEVEN METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARADI

Öğrenciler, hazırladığı proje kapsamında meteorolojik verilere gereksinim duyduklarını söyleyince Dr. Hasan Tanrıseven Meteoroloji Genel Müdürlüğünü arayarak, öğrencilere destek olunmasını istedi. Meteoroloji yetkilileri de gerekli verilerin ücretsiz sunulacağını kaydetti. 

TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR

Teknofest’e katılan öğrencilere nezaret eden öğretmenler Emre Arslan ve Zeliha Coşkun Görmüş, Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’e gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ettiler.

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler