
"Tarım, sanayi ve turizm huzurla gelişir"
Çeşitli toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Beşiri ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Hulusi Şahin, huzur sağlandıktan sonra tarımın da sanayinin de ve turizmin de gelişeceğini dile getirdi.
Şahin, önce Beşiri ilçe Kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak'tan ilçede yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şahin ilçe mahalle ve köy muhtarları toplantısını gerçekleştirdi.
Muhtarlara hitap eden Şahin, Beşiri ilçesinin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti.
Şahin, "Beşiri halkı geçmişinde teröre karşı net duruşuyla, devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Beşiri'nin güzelliklerle anılması için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Bizim hedefimiz, insanımıza insanca yaşayabileceği en güzel fırsatları sunabilmek ve çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlayabilmektir. Bütün mücadelemiz bunun içindir. Devlet diyor ki, 'Ben size hizmet edeyim, siz de mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayın. Çocuklarınız güzel bir şekilde büyüsünler ki ekmeğini kazansınlar ve memlekete hizmet etsinler. Bunların olabilmesi için de huzur ve güven gerekiyor. Önce huzur içerisinde olacağız. Bunu sağladıktan sonra tarım da sanayi de ve turizm de gelişir." diye konuştu.
Köy ve mahalle muhtarlarının devletin köy ve mahalledeki en önemli temsilcileri olduğunu ifade eden Şahin, "Sizlere kanunların yüklemiş olduğu görevler var. Köy ve mahallelerde yaşanan birçok olaydan muhtar sorumludur. Çünkü devlet, muhtarı, 'emin kişi' olarak görüyor. Sizlerden seçim sürecinde köy ve mahalledeki huzuru, güveni ve sükûtu herkesten önce sağlamakla görevli kişilersiniz. Sizden her zaman uzlaştırıcı taraf olmanızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Şahin, köy ve mahalle sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili kurumların gerekli çalışmaları yapacağını ve takipçisi olacaklarını ifade ederek, devletin imkânları doğrultusunda muhtaç ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara yardımların devam edeceğini dile getirdi.
Toplantının ardından Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesine geçen Şahin, Beldenin Turgut Özal Mahallesi'nde yeniden yapılacak Selahaddin'i Eyyubi Camii alanında incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Şahin, toplantı ve incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok