
TUNÇ ‘SIRALAMANIN BİR ÖNEMİ YOK’
FIRAT TUNÇ ‘SIRALAMANIN BİR ÖNEMİ YOK’
AK Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç, sorumluluğunun farkında olduğunu belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde gece-gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Batman Milletvekili aday listesinin 5’nci sırasında yer alan Tunç, “Listede hangi sırada yer almamızın bir önemi yok, tüm aday arkadaşlarımızla 14 Mayıs sabahına kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi. AK Parti Batman 5. sıra Milletvekili adayı Fırat Tunç, Batman listesinin seçimlerde büyük bir özveri ile çalışacağını belirten Fırat Tunç, “Batmanlı bir genç olarak ilk kez adım attığım siyasette Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühünü almak benim için büyük bir onurdur” dedi. Tunç, ''Batman listesinde bir gencin yer alması, Cumhurbaşkanımızın gençlere olan güveninin de bir örneğidir.
Tarihi bir seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği ‘Türkiye Yüzyılı’ şiarıyla 14 Mayıs’a coşkuyla hazırlanıyoruz. Partimizin seçim beyannamesini harfiyle yerine getirerek, kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Batman’ın ve gençlerin beklentilerini çok iyi bilen biri olarak partimizin ortaya koyduğu vizyonu petrolün başkentine tüm inancımızla yansıtacağız. Seçimin en iddialı partisi olarak milletimize kendimizi her zamanınkinden daha iyi anlatacağız.
Ayrıca bu süreçte dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımız ile parti teşkilatlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Gün, Batman için her zamanınkinden daha fazla çalışma günüdür'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DEVA İL BAŞKANI YILMAZ “BATMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM BULUNMALI”
- 02“BATMAN, SOSYAL KONUT PROJESİNE DAHİL EDİLDİ”
- 03Ezidilerde ‘Çarşema Sor’ coşkusu
- 04SANAYİ ALANLARI DSİ YETKİLİLERİYLE MASAYA YATIRILDI
- 05TÜZÜN “ŞİDDETİ KABUL ETMİYORUZ”
- 06BELEDİYE, MART AYINDA 5 RİSKLİ YAPININ YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ
- 07ÇİÇEK “ÇOK KÜLTÜRLÜ YAPIMIZ ORTAK ZENGİNLİĞİMİZDİR”
- 08BATMAN’DA 49. TURİZM HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
- 09İLUH 2. ETAP 1. KISIMDA %95 UZLAŞI SAĞLANDI
- 1022 BİN DÖNÜM ARAZİ EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
- 11KÜÇÜK KIZLARIMIZ BADMİNTON’DA TÜRKİYE FİNALİNDE
- 12KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 5.130 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 13“BU ADALETSİZ DÜZEN DEĞİŞMELİ”
- 14MİNİKLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
- 1544 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Henüz Yorum yok