
TURAN "HAVAALANINI DA KAPATIN"
TURAN "BATMAN'I İLÇE YAPIN"
Turan “Batman’ı tekrar eskisi gibi ilçe statüsüne kavuşturup, havalimanını da kapatın” dedi.
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, kentin her alanda olduğu gibi uçak seferlerindeki yetersizliklerden dolayı sert tepki gösterdi.
Turan “Batman’ı tekrar eskisi gibi ilçe statüsüne kavuşturup, havalimanını da kapatın” dedi.
Batman’ın sahipsiz bir kent olmadığını göstermek için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan; “THY yolları Müdürlük statüsünü şefliğe çevirdi. Batman sadece Ankara ve İstanbul’dan ibaret değildir. Açıldığı günden beri kamuoyu ve Batman halkı olarak İzmir, Antalya, bursa ve büyükşehirlere uçak seferlerinin yapılması için adeta yalvarıyoruz. Bırakın yeni seferler eklemeyi, mevcut seferler bile yarı yarıya düşürülüyor. Uçak seferleri keyfi olarak düşürülmesine rağmen açıklama bile yapılmıyor. Bütün seferlerin doluluk oranı %100’lere varmasına rağmen birileri başını kuma gömmüş ve seyirci kalıyor.
Yanı başımızda Siirt, Mardin ve Diyarbakır ilinden uçaklar bile çoğu zaman dolmuyor. Bizde bu kadar talep varken, yetkililerin sessiz kalması bu halka adeta ihanettir. İlin vekilleri, Valisi, Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, STK’lar, Oda’lar, basın ve kentin tüm dinamikleri bu durumdan rahatsız olmasına rağmen bir adım atılmıyor. Herkes bireysel çıkarının peşine düşmüş. Kimse taş üstüne taş koymayıp birde köstek oluyor. Batman havalimanını kapatın bizde sizde kurtulalım. Yarın seçim zamanı olduğu zaman halkın karşısına hangi yüzle çıkacaksınız. Bırakın bir ilin alması gereken hizmeti, ilçeler kadar hizmet görmüyoruz. O zaman bizi belde statüsüne alsınlar. Artık yeter yeter” diye sert tepki gösterdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GENÇ ASKON'DAN İL YÖNETİCİLERİNE ZİYARET
- 02SEÇMELİ DERS İÇİN BROŞÜR DAĞITTILAR
- 03FUAR HAZIRLIKLARI BAŞLADI
- 04TİLMİS’E 463 METRELİK İÇME SUYU HATTI
- 05DEM "KARAR VAN HALKININ İRADESİNE SALDIRIDIR"
- 06ÇİFTÇİ’DEN ÇAĞRI “BATMAN İSTİHDAMINA KATKI VERİN”
- 07KÖYLERİN ALTYAPISI BİLİM VE TEKNOLOJİYLE ŞEKİLLENİYOR
- 08“GÖNÜLLERİMİZİN HUZURLA DOLMASINI DİLERİM”
- 09GÜNLÜK 200 KİŞİYE SICAK YEMEK HİZMETİ
- 103 AYDA 36 YENİ YOL AÇILDI
- 11BARAT Başkanı Çiftçi: Radyolara resmi ilan desteği sağlanmalı!
- 123 Ayda 174 bin metre yol çizgisi çizildi
- 13BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri değeri görmüyor!
- 14TÜMGENERAL BULUT VALİ VANALP'I ZİYARET ETTİ
- 15DEFTERDAR'DAN STK'LARA ZİYARET
Henüz Yorum yok