TURAN "HAVAALANINI DA KAPATIN"
TURAN "BATMAN'I İLÇE YAPIN"
Turan “Batman’ı tekrar eskisi gibi ilçe statüsüne kavuşturup, havalimanını da kapatın” dedi.
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, kentin her alanda olduğu gibi uçak seferlerindeki yetersizliklerden dolayı sert tepki gösterdi.
Turan “Batman’ı tekrar eskisi gibi ilçe statüsüne kavuşturup, havalimanını da kapatın” dedi.
Batman’ın sahipsiz bir kent olmadığını göstermek için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan; “THY yolları Müdürlük statüsünü şefliğe çevirdi. Batman sadece Ankara ve İstanbul’dan ibaret değildir. Açıldığı günden beri kamuoyu ve Batman halkı olarak İzmir, Antalya, bursa ve büyükşehirlere uçak seferlerinin yapılması için adeta yalvarıyoruz. Bırakın yeni seferler eklemeyi, mevcut seferler bile yarı yarıya düşürülüyor. Uçak seferleri keyfi olarak düşürülmesine rağmen açıklama bile yapılmıyor. Bütün seferlerin doluluk oranı %100’lere varmasına rağmen birileri başını kuma gömmüş ve seyirci kalıyor.
Yanı başımızda Siirt, Mardin ve Diyarbakır ilinden uçaklar bile çoğu zaman dolmuyor. Bizde bu kadar talep varken, yetkililerin sessiz kalması bu halka adeta ihanettir. İlin vekilleri, Valisi, Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, STK’lar, Oda’lar, basın ve kentin tüm dinamikleri bu durumdan rahatsız olmasına rağmen bir adım atılmıyor. Herkes bireysel çıkarının peşine düşmüş. Kimse taş üstüne taş koymayıp birde köstek oluyor. Batman havalimanını kapatın bizde sizde kurtulalım. Yarın seçim zamanı olduğu zaman halkın karşısına hangi yüzle çıkacaksınız. Bırakın bir ilin alması gereken hizmeti, ilçeler kadar hizmet görmüyoruz. O zaman bizi belde statüsüne alsınlar. Artık yeter yeter” diye sert tepki gösterdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok