TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, 1 Mayıs dolayısıyla yaptığı açıklamada işsizlik, üretim ve emekçi haklarına dikkat çekti.
ANAVATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ekrem Tüzün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında yaptığı açıklamada, ekonomik dengelerin güçlenmesi için üretim ve istihdam politikalarının öncelik haline getirilmesi gerektiğini belirtti. Türkiye’de geniş bir iş gücü potansiyeli bulunduğunu ifade eden Tüzün, özellikle genç nüfusun iş hayatına katılımında ciddi sorunlar yaşandığını söyledi. Çalışmak isteyen büyük bir kesim olmasına rağmen yeterli yatırım ortamının oluşturulamadığını vurgulayan Tüzün, “İş gücü var ancak fırsat alanı yetersiz” dedi. Üretim maliyetlerine de değinen Tüzün, özellikle tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin zor bir süreçten geçtiğini ifade etti.
Artan girdi maliyetlerinin üretimi olumsuz etkilediğini belirten Tüzün, üreticinin desteklenmesi gerektiğini kaydetti. Emekçilerin ekonomik sistemin temel taşı olduğunu dile getiren Tüzün, ücretlerde adalet sağlanmadan ve sosyal güvence güçlendirilmeden kalıcı refahın mümkün olmayacağını söyledi. Tüm çalışanların 1 Mayıs’ını kutlayan Tüzün, dayanışma ve emeğin önemine dikkat çekerek, daha güçlü bir ekonomi ve daha adil bir toplum için emeğin değer gördüğü bir sistemin inşa edilmesi gerektiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 02UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 03600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 04TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 05MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU
- 06BAKAN MEMİŞOĞLU, BATMAN’DA YERLİ SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİ İNCELEDİ
- 07EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
- 08500 YATAKLI HASTANE İÇİN HEDEF 2027'NİN İKİNCİ YARISI
- 09MEMİŞOĞLU, BATMAN'DAKİ SAĞLIK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
- 10Engellilere akülü sandalye desteği
- 11REKTÖR DEMİR ANKARA'DA YAPAY ZEKÂ ZİRVESİNDE
- 12PETROLSPOR'DAN SÜPER DÖNÜŞ
- 13Timoklular Derneği’nden tanıtım gezisi
- 14ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNDEN SICAK HAVA UYARISI
- 15BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ




Henüz Yorum yok