
ÜNİVERSİTE TANITIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
ÜNİVERSİTE TANITIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
Yükseköğretim Kurumları Sınav Sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih sürecinin başlamasıyla birlikte Batman Üniversitesinde de tercih ve tanıtım çalışmaları hız kazandı.
Aday öğrencilerin üniversite tercih listelerine eklerken onların merak ettiği tüm sorulara cevap verilmesi amacıyla tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları, 1-5 Ağustos tarihleri arasında birçok yerde devam edecek. Batman Üniversitesi akademik ve idari personelinin yer alacağı tanıtım çalışmaları başta Batman’ın birçok noktasında olmak üzere Ankara ve Van şehirlerinde ayrıca sanal ortamda yapılan fuarda gerçekleştirilecek.
.jpg)
BATMAN’DAKİ TANITIM NOKTALARI
Batman Üniversitesi tarafından “Tercihinle Geleceğine Yön Ver” sloganıyla gerçekleştirilecek tanıtım çalışmalarında, Batman Park ve Petrol City Alışveriş Merkezlerinde 14.00-22.00 saatleri arasında; Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Binası, Öğretmen Evi Tercih Danışma Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi Tercih Danışma Merkezi, Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tercih Danışma Merkezi noktalarında ise 10.00-17.00 saatleri arasında aday öğrenciler bilgilendirilecek.
ANKARA VE VAN’DAKİ TANITIM ALANLARI
Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 30-31 Temmuz 2022 tarihleri ve 12.00-19.00 saatleri arasında Gençlik Parkı Kültür Merkezi Otogar Alanı’nda Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’nde, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde ise 1 Ağustos 2022 tarihinde 10.00-18.00 saatleri arasında Kent Meydanı Park AVM’nin yanında Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri’nde gerçekleştirilecek tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları, 1-3 Ağustos 2022 tarihleri ve 09.00-17.00 saatleri arasında sanal fuar ortamında devam edecek.
(1).jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 03DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Ziver Özdemir ile Röportaj
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Batman Newroz’u 18 Mart’ta
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 012022 YKS Tercihlerinde Batman Üniversitesi Genel Doluluk Oranı Yüzde 98’in Üzerine Ulaştı
- 02STAJYERÖĞRENCİLERE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
- 03BATMAN’DA 2 YILDA 5 BİN 150 KİŞİ BELEDİYENİN BİSİKLETLERİNİ KULLANDI
- 04BATMANLI GENÇLER ÇANAKKALE’YE UĞURLADI
- 05 ÇİFTÇİ, DEDAŞ MÜDÜRÜNE ESNAFIN YAŞADIĞI ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ İLETTİ
- 06Rektör Demir YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nu Ziyaret Etti
- 072022-2023 AV DÖNEMİ 20 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. İDRİS DEMİR, YÖK KALİTE KURULU BAŞKANI PROF. DR. MUHSİN KAR’I ZİYARET ETTİ
- 09RESİM ÖĞRETMENİ SEVGİ ŞİMŞEK “BATMANLI GENÇLER SANATA OLDUKÇA YATKIN”
- 10Rektör Demir'den Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir'e Ziyaret
- 11BATMAN, 18 İLDEN 36 TENİS TAKIMINI AĞIRLIYOR
- 12AŞEVİNDE KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLAR İÇİN KAYNAYACAK
- 13Bu kütüphanede kahvaltı bedava
- 14 Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi Kasaplar derneğini ziyaret etti
- 15Batman Hüda Par İl Başkanı Davut Şahin; “Halkla Hırsızlar Karşı Karşıya Gelmek Üzere”
Henüz Yorum yok