ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI BİR BATMAN'I İNŞA ETMEYE TALİBİZ

ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI BİR BATMAN'I İNŞA ETMEYE TALİBİZ

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, fabrikaları ve üretim atölyelerini gezdi
 
Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen esnaf gezileri ve mahalle toplantılarıyla sorunları dinlemeye devam ediyor.
 
 
Üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Ceylan, Batman'ın gelecekteki 50 yılını planladıklarını söyledi.
 
Çocuklarımıza ve  torunlarımıza güzel bir  Batman bırakmak istediklerini ifade eden Ceylan, "Bizim hayllerimiz ve çabamız onların yarınlarını belirleyecek." İfadelerini kullandı.
 
 
BATMAN'I KÖPRÜ İLE SAVUR VE MARDİN'E BAĞLAYACAĞIZ
 
Batman’ı daha sağlam bir zemine taşıyacaklarını anlatan Ceylan, Bunun için en uygun yer batı ramandır. Biz buraya sanayimizi kurduk. Üniversitemizi kurduk. İnşallah Batman’ı bir köprü ile Savur – Mardine bağlayacağız. Bu hem bize ihracat kapılarına ve ipek yoluna çıkışımızı sağlayacak. Bu bize yeni bir vizyon kazandıracak. Bunu yaparken şehri uygun bir büyüme projeksiyonu ile planlayacağız."
 
 
VATANDAŞLARIMIZIN KONUT İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ
 
Batman da alt ve orta gelir gurubu vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için çözüm üreteceklerini dile getiren Ceylan, şöyle konuştu:
 
"1.Etap olarak 5 bin adet sosyal konutu ivedilikle inşa edeceğiz, bu sosyal konutları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vereceğiz. Bunun bir kısmı yarısı bizden yarısı sizden bir kısmı ise uzun vadeli düşük faizli kredilerle vatandaşlarımızın ödemesini kolaylaştıracak şekilde vereceğiz. Bu yeterli mi hayır. Batman gelişecek. Nüfus ve ihtiyaçlar artacak. Batman Büyükşehir olma vizyonunda 1 milyon kişinin yaşayacağı yeni bir şehir olacak. Gelecek 50 yılda şehrin gelişim aksının önünün kapanmayacağı bir planlama yapacağız. 2. Etap olarak 20 bin konut ile uydu kentin 1. adımını atacağız. Batmanın ihtiyaçlarına göre bu alanları etap etap halkımızın hizmetine sunacağız."
 
Ceylan, "Yapılacak bu konutlardan 500 adedinin ihtiyaç sahibi genç çiftlere bedelsiz olarak  verileceğinin de müjdesini sözlerine ekledi. 
 
Ceylan, "Batman'ın geleceğinde üreten bir batman hayal ediyoruz, refah içinde bir Batman hayal ediyoruz, sağlam zeminde güvenli bir Batman hayal ediyoruz. Havası temiz bir Batman hayal ediyoruz. Biz Batman için dertleniyoruz. Bunun için sahadayız. Problemleri çözmek böyle gerçekleşir. Çözüm bizde, Biz bu problemleri çözeriz. Araştırırız, çalışırız, nihayete erdiririz."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler