Uyuşturucu Operasyonu

Kentte uyuşturucu ticareti yapıldığı belirtilen 19 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Seyitler Mahallesi’nde “Torbacılık Yöntemi İle Uyuşturucu Madde Ticareti” yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren şahıslara yönelik planlı çalışma yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda 18 şüpheli şahsın uyuşturucu madde sattıkları, 68 şüpheli şahsın ise kullanmak için uyuşturucu madde satın aldığının tespit edildiği ifade edildi.

“Uyuşturucu Madde Ticaretine” karıştıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi için il merkezinde bulunan şüphelilere ait ikametlere yönelik 19 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, 16 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Yapılan operasyonda 3,84 gram metamfetamin, 4,22 gram kubar esrar, 53 gram sentetik kannabinoid, 24 sentetik ecza, 0,81 gram eroin, 3 ecstasy hap, bir kurusıkı tabanca, 60 kurusıkı tabanca fişeği, bir ruhsatsız av tüfeği, bir pala tabir edilen bıçak ile uyuşturucu madde satışından elde edilen 3 bin 25 TL para ele geçirildiği aktarıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler