VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR

VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR

‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları’ndaki talepler belediye birim müdürlüklerince tek tek inceleniyor ve çözüme kavuşturuluyor.
 
 
TAZİYEEVLERİ’NİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
 
Mahalle Buluşmaları’nda dile getirilen, taziyeevine destek, taziyeevi yapılması, taziyeevine sedir, masa ve klima alınması ve benzeri demirbaşlar yönündeki talepler, belirli kriterler baz alınarak değerlendirmeye tabi tutuluyor.
 
Yapılan değerlendirme sonucunda; Hacı Vahdettin Terece Camii altında bulunan alanın Kur’an-ı Kerim kurusuna dönüştürülmesine Batman Belediyesi’nden olumlu yanıt geldi.
 
Batman Belediyesi, Gap Mahallesi taziyeevine sedir, masa ve klima alınması talebini 2024 yılı programına alırken, Petrolkent Mahallesi’nde bulunan Seyit Bilal taziyeevi çatısına 2 tonluk su deposu yapıldı. Belediye ayrıca, Seyit Bilal taziyeevindeki eksikliklerin giderilmesi konusunda yer alan talepleri de önümüzdeki günlerde giderilmesi için programına aldı.
 
 
TRAFİKTE CAN KAYBINI AZALTMAK İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ
 
Mahalle Buluşmaları’nda muhtar ve mahalle sakinlerinin önerilerini dikkate alan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, tek yön gidiş-dönüş yön levhası, araçların park edilmemesi gereken yerlerde durmaması için stoper, duba montesi, yaya geçitlerinin belirgin hale getirilmesi, asfaltlanan alanlarda yol çizgilerinin yapılması, sinyalizasyon ışıklarının montajı, hız kesici kasis gibi farklı kalemlerde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
Batman Belediyesi 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları şu şekilde sıraladı; 16 ayrı kavşağa LED'li sinyalizasyon direği, okul önleri ve park lokasyonlarında olması zorunlu 705 kasis ve yükseltilmiş yaya geçidi boyandı, 1412 noktaya stoper, 806 noktaya omega direk, 798 noktaya delinatör, 1272 noktaya trafik levhası dikilirken, 233 noktaya da duba yerleştirildi.
 
TRAFİK İŞARETLERİYLE ÖĞRENCİLER DAHA GÜVENDE
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler