VALİ CANALP "HUZUR NET BİR ŞEKİLDE HİSSEDİLİYOR"
Batman Valisi Ekrem Canalp, “Suç oranlarının da net bir şekilde düştüğü, huzurun hakim olduğu bir il haline hızla ilerlemektedir” dedi.
Batman’ın geçmiş yıllarla kıyaslandığında huzurun net bir şekilde hissedildiğini belirten Batman Valisi Ekrem Canalp, “Suç oranlarının da net bir şekilde düştüğü, huzurun hakim olduğu bir il haline hızla ilerlemektedir” dedi.
ARANANLAR TEK TEK YAKALANIYOR
Batman Valisi Ekrem Canalp, Ağustos ayı içerisinde Batman genelinde gerçekleştirilen asayiş faaliyetlerine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Valilikte düzenlenen basın toplantısında, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve İl Jandarma Komutan vekili Kıdemli albay Burhan Gökçen’de hazır bulundu. Vali Canalp, geçen yılın Ağustos ayında mal varlığına karşı 2 bin 223 suçun işlendiğini, bu yılın Ağustos ayında ise bu sayının 178’e düştüğünü söyledi. Devletin en asli fonksiyonlarından bir tanesinin vatandaşların huzur ve güvenliğini temin etmek olduğunu dile getiren Vali Canalp, bunun için de yılın tamamında kesintisiz hizmet verdiklerini kaydetti. Canalp, “İlk 8 ayda hakkında aranan 3 bin 70 kişi yakalanmış iken bu sayı yüzde 51’lik artışla 4 bin 645’e çıkmıştır. Bu sene Ağustos ayında mahkemelerce hakkında yakalama kararı verilen işlenmiş hapis cezası bulunan 614 şahıs yakalanarak ceza evine teslim edilmiştir” dedi.
“HUZUR HİSSEDİLİYOR”
Batman’ın, huzurun şehri yolunda ilerlediğini söyleyen Vali Canalp, “Terörle mücadele bağlamında da Ağustos ayı içerisinde 27 tabanca, 60 şarjör, 303 tabanca fişeği ele geçirildi. 269 adet kaçak tabanca da bir operasyonda ele geçirilmiştir. Yine bir operasyonda hem uyuşturucu madde hem de kalaşnikof marka silah ele geçirilmiştir. Memnuniyetle şunu görebiliyoruz ki Batman geçmiş yıllarla kıyaslandığında huzurun net bir şekilde hissedildiği ve suç oranlarının da net bir şekilde düşmüş olduğu, huzurun hakim olduğu bir il haline hızla ilerlemektedir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok