VALİ CANALP “110 PROJE DEVAM EDİYOR, 66 PROJEMİZ İHALE AŞAMASINDADIR”

VALİ CANALP “110 PROJE DEVAM EDİYOR, 66 PROJEMİZ İHALE AŞAMASINDADIR”

2022 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda aynı anda gerçekleştirildi.
 
Vali Canalp’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması konusunda yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
 
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bölge müdürleri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile daire amirleri ve STK’lar katıldı.
 
Vali Canalp “Yatırımların koordinasyonu hem ulusal, bölgesel ve il düzeyde yatırımların koordinasyonu önem arz etmektedir. Bu toplantıda İl Özel İdaresi olduğu gibi, yerel yönetim ve belediyelerin, diğer tarafından il müdürlüklerin, bölge müdürlüklerin bir arada olduğu mühim bir toplantıdır. Batmanda 16 kuruluşa ait 250 proje bulunmaktadır. Bu 250 proje için 2022 yılında 2,9 Milyar TL’lik bütçeden şu ana kadar 1,9 Milyar TL harcanmış durumdadır.  Bu projelerden 21’i bitmiş, 110 proje devam ediyor, 66 projemiz ihale aşamasındadır ve 53 projemiz henüz başlamamıştır.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler