Vali Canalp “Köy ziyaretlerinde bin 194 talep aldık”

VALİ CANALP “BİN 194 TALEBİN YÜZDE 42’SİNİ TAMAMLADIK”

Batman’a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçe, belde köy ve kırsaldaki köylerin tamamını ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, köy ziyaretlerinde bin 194 talep aldıklarını belirtti.
 
 
 “BİN 194 TALEBİN YÜZDE 42’SİNİ TAMAMLADIK”
 
Birinci tur köy ziyaretlerini tamamladıklarını belirten Vali Ekrem Canalp, bugüne kadar 289 köyü ziyaret ettiklerini kaydetti. Toplamda 289 köyden ellerine bin 194 talep ulaştığını ifade eden Vali Canalp, “Bin 194 talebin de şu anda, ilk etapta yüzde 42’sini de tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki dönemler içerisinde geri kalan taleplerin de hepsini peyderpey yapmaya devam edeceğiz.  İlk tur kapsamında 289 köy ziyaretimiz bitti, arkasından aynı sırayla köylerimizi ikinci turdan ziyaret etmeye devam edeceğiz. Köylülerimizle beraber olacağız. Bir ayağımız şehirde ama bir ayağımızla da her zaman köyde olacağız. Köylerimizin de köylülerimizin de her zaman hukukunu gözetmeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
“BİR AYAĞIMIZ ŞEHİRDE, BİR AYAĞIMIZ KÖYDE OLACAK”
 
Bir ayaklarının şehirde, bir ayaklarının da her zaman köyde olacağını kaydeden Vali Canalp, “Köylerimizin de, köylülerimizin de her zaman hukukunu gözeteceğiz. Yakında başlayacağımız 2. tur ziyaretlerimizle hemşehrilerimizin haliyle hemhal olmaya devam edeceğiz.  İl müdürlerimiz, bölge müdürlerimizle, devletle beraber çalışan özel sektör temsilcilerimizle beraber köylerimizi ziyaret edip toplantılar yaptık. Köy ziyaretlerimize il genel meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız iştirak ettiler. Dolayısıyla devlet olarak aklınıza gelen her kim var ise, 289 köyümüzü beraberce ziyaret ettik. Bu köylerimizi ziyaret ederken de aynı zamanda hem muhtarlarımızdan hem de köylülerimizin taleplerini aldık” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler