VALİ CANALP’TAN BAŞSAVCI METE’YE VEDA YEMEĞİ

VALİ CANALP’TAN BAŞSAVCI METE’YE VEDA YEMEĞİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekil Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp,  Batman Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütürken Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Malatya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Mete için veda yemeği verdi.
 
 
Yemek programına; Garnizon Komutanı Hv. S/S Albay İhsan Kaplan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Kürklü, Vergi Mahkemesi Başkanı Ekrem Selvi, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Adem Taşkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir ve protokol üyelerinin eşleri katıldı.
 
Yemekten sonra Cumhuriyet Başsavcısı Mete’ye, plaket takdim eden Vali Canalp, İlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Cumhuriyet Başsavcısı Mete ise Vali Canalp ve tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler