
Vali Deniz, Atatürk İlkokulunu ziyaret etti
Ziyaret sırasında Vali Deniz’e, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve TP Bölge Müdürü Mustafa Demir eşlik etti. Okula yeni başlayan minik öğrencileri ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, ilimizde eğitim kalitesini artırılması için başta öğretmenler olmak üzere herkese önemli sorumluluklar düştüğünü ifade etti.
VALİ DENİZ, ÖĞRETMELERLE BİR ARAYA GELDİ
Daha sonra Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Öğretmenlere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, eğitimde başarının anahtarı öğretmen olduğunu ifade ederek, “Sizlerin özel çabanıza, gayretinize ve yürekli duruşunuza ihtiyacımız var. Çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz, akademik eğitim yanında çocuklarımıza ülkemizin birlik-beraberliğini, vatan ve millet sevgisi olan manevi değerlerimizi en iyi şekilde benimsetmeliyiz. Buna ihtiyacımız var. Çocuklarımıza sahip çıkarak, yanlış kişiler tarafından yönlendirilmesine asla müsaade etmemeliyiz. Hiç çekinmeden doğruları anlatmalıyız. Biz bin yıldır bu coğrafyada bütün zenginliklerimizle bir ve beraber yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, birbirimizi kucaklamalıyız. Bizim birlik ve beraberliğe ve hoşgörüye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” diye konuştu.
‘KÜTÜPHANELERE 50 BİN KİTAP DESTEK VERİLDİ’
Öğretmenlere, eğitimin en önemli paydaşlarından biri olan ailelerle iletişim halinde olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Deniz, aileleri belli aralıklarla ziyaret ederek, onların gönüllerine dokunmanın çocukların eğitimi için önemli olduğunu ifade etti. Eğitim alanında ilimizde yürütülen projeler hakkında bilgi veren Vali Deniz, “Okul öncesi eğitimde başlattığımız ‘Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum’ projesiyle çok iyi bir başarı sağladık. Bu yıl Batman Türkiye’de pilot il olarak seçildi. Bu bizim için büyük bir başarı. Biz bunun devamını getirmeliyiz. Yine geçen yıl başlattığımız “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” projesi kapsamında bu yıl birçok etkinlik gerçekleştireceğiz. Okur-yazar buluşmaları ve veli eğitimleri gibi etkinliklerinin yanında ‘Batman Her Yerde Okuyor’ kampanyasını bu yıl taçlandırıyoruz. 21-29 Ekim tarihleri arasında ‘Batman 1 Kitap Fuarı’nı 40-50 yayınevinin ve 50-60 tane yazarın katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza kitap sevgisini aşılamamız lazım. Şimdiye kadar okullarımızın kütüphanelerine 50 bin adet kitap desteğinde bulunduk, bulunmaya da devem edeceğiz” dedi.
Vali Deniz, ziyaret ve incelemelerin ardından okuldan ayrıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok