Vali Deniz "Batman’a spor akademisi yapılacak"

Batman’a spor akademisi yapılacak

Vali Ahmet Deniz, Batman Belediyesi tarafında düzenlenen yemekte Belediyespor Kulübünün Sporcularıyla bir araya geldi.
 
TP Kristal Park tesislerinden düzenlenen programa; Vali Deniz'in yanı sıra Garnizon Komutanı  Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı. Batman Belediyesi'nin tanıtım filmiyle başlayan program, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin'in spor kulübünün çalışmalarını anlatan sunumuyla devam etti. Sunumun ardından Belediye Başkan Vekili Aksoy ve Vali Deniz, sporculara hitaben birer konuşma yaptılar.
 
‘BATMAN’I DAHA GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ’
 
Konuşmasında sporcularla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Deniz, Batman'da kısa bir süre içerisinde bütün kurumların işbirliğiyle büyük işlerin başarıldığını ifade ederek, "Bütün kurumlarımız el ele vererek, Batman'ı daha güzel yerlere getireceğiz. 30-40 yıldır bu şehir bölücü terör örgütünün baskısında çok büyük sıkıntılar çekti. Ama şimdi bunu telefi etme zamanıdır. Bunu hep beraber yapacağız. Eğitimde, sağlıkta, sporda ve kültürel faaliyetlerle Batman'ı daha güzel yerlere taşıyacağız" dedi.
 
‘SPOR AKADEMİSİ YAPILACAK’ 
 
Batman'da spor altyapısına önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Vali Deniz, bu önemli yatırımlar sayesinde Batman'da çok sayıda milli sporcunun yanı sıra, Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlarının çıkmaya başladığını ifade ederek, "Çocuklarımıza sahip çıktığımız sürece daha büyük başarılar elde edilebileceğini belirterek, "Sporla uğraşan yanlışa bulaşmaz, iyilik peşinde koşar ve güzelliklere sahip çıkar" diye konuştu. Batman'da yapılan spor altyapı yatırımlarının yanı sıra spor akademisinin yapılacağı müjdesini veren Vali Deniz, en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını belirterek, göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporcuları ve takım yöneticilerini tebrik ederek, kendilerine başarılar diledi.   Konuşmaların ardından spora destek verenlere plaket, başarılı sporculara hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler