VALİ ŞAHİN, ÇARŞAMBA GÜNÜ KENTTEN AYRILIYOR

VALİ ŞAHİN, ÇARŞAMBA GÜNÜ KENTTEN AYRILIYOR

Türk İşaret Dilinde İslam Dinini anlatan TİDİSLAM (Türk İşaret Dilinde İslam) Projesinin lansmanında açıklama yapan Batman Valisi Hulusi Şahin, konuşmasının sonundaki veda sözleriyle hem duygulandı hem de duygulandırdı. 
 
 
 
Batman Valisi Hulusi Şahin  “Bugünlere kavuşturduğu için yüce rabbime hamdüsena ediyorum. Batman’da üç buçuk seneyi biraz aşan görev sürem boyunca çok sayıda projeye öyle yada böyle dahil olma fırsatı buldum. Bir kısmını geçmişten başlamış ben devam ettirdim bir kısmında başlangıcı bana nasip oldu ama önemli bir kısmında çok mega projeler bunların. Bu proje kadar beni duygulandıran beni etkileyen ve tamamlanması için gayret ettim.
Enteresan bir şekilde devamlı engellerle karşılaştım. Hayırlı işlere şeytan çok bulaşırmış. Hamdolsun ki bugün artık görev süremin birkaç gününe geldiğim şu günlerde bu projenin artık hayata geçtiğini görebileceğim.  Aslında bu sabah gördün şuanda internet sitesi çalışıyor. İstediğiniz gibi tıklayabilirsiniz tıkladığınız zaman size hizmet veriyor. Gerçekten ben çok kıymetli buluyorum bu programı bu projeyi. Bu proje gerçekten saf iyilik  olan bir proje. Bu saf iyilik projemize sahip çıkın. Biz bitirdik gidiyoruz ama bu proje buradadır.
 
VALİ HULUSİ ŞAHİN'DEN VEDA SÖZLERİ..
 
Yeri gelmişken, belki hepinizi göremeyebiliriz; Çarşamba sabahleyin arzı veda edeceğim Batman'a. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim, sağolun varolun" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler