VALİ ŞAHİN “OTOBÜS SAYISINI İKİYE KATLAYACAĞIZ”

BATMAN VALİSİ HULUSİ ŞAHİN “OTOBÜS SAYISINI İKİYE KATLAYACAĞIZ”

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 24.’sü Fatih Mahallesi’nde gerçekleşti.
 
Fatih Mahallesi Şeyh Hüseyin Taziye Evi’nde gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Kamu ve Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı Hamza Karataş ve çok sayıda mahalleli katıldı.
 
24.’sünün gerçekleştirildiği Mahalle Buluşmaları’nda Batman Valisi Şahin, Mahalle Muhtarı Hamza Karataş ve mahalle sakinlerinin taleplerini teker teker dinledi. Otobüs seferleri ve hizmet binaları konularına da değinen Vali Şahin, “Biz belediyeyi aldığımızda otobüs sayısı 59'du. 59 otobüsün bir çoğu eskiydi, kliması olmayan havalandırması çalışmayan eski otobüslerdi. En son alınan otobüslerle beraber 79 otobüs sayısına ulaştık. Yeni alacağımız 20 otobüsle toplamda 99 otobüs olacak yani yaklaşık ikiye katlamış olacağız. Böylelikle, araçlarımızın yaşı 2.2 yıla düşecek. Eski kırmızı araçları da seferlerden alacağız. Yeni alacağımız otobüsler bedensel ve görme engelli erişimine uygun olacak" açıklamalarında bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler