VALİ ŞAHİN "PİK NOKTAMIZ HENÜZ OLUŞMADI"
VALİ ŞAHİN "PİK NOKTAMIZ HENÜZ OLUŞMADI"
Batman’da korona vakalarının 450’ye yaklaşmasıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirleri hayata geçirdi. İl Pandemi Kuruluna başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin: “Vatandaşlarımız rehavete kapılmasın. Dün olduğu gibi bugün de sokaklar bizim için risktir. Bayramı zehir etmeyelim” dedi.
TEHLİKE HENÜZ GEÇMEDİ
Geçen hafta İl Pandemi ve İl Hıfzıssıhha Kurulu’na başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin, artan korona vaka sayısına dikkat çekerek, yeni tedbirleri hayata geçirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Batman’da korona vakalarında ciddi bir dalgalanmasının olduğunu belirten Vali Şahin: “Bayrama huzurlu girmek istiyorsak tedbirlere uymamız gerekiyor. Yoksa bayramda daha ağır tedbirler alabiliriz. Böyle devam ederse Hükümetimize diğer büyükşehirlerde olduğu gibi sokağa çıkma yasağına ilimizi de alma hususunda teklifte bulunabiliriz. Tedbirleri sıkı alırsak buna gerek kalmaz” dedi.
“REHAVETE KAPILAMAYALIM”
Vali Şahin, ‘evde kal’ çağrısını yenileyerek, şunları söyledi: “Çıkmamız gereken olağanüstü durumlarda da sosyal mesafeye uyarak mekanlarda, kalabalık ortamlarda bulunmaksızın ihtiyaçlarımızı gidererek eve dönmek bizim için çok daha önemli. Kalabalıkların oluşmasına hiçbir şekilde müsaade etmemeliyiz. Böyle giderse bayram bize zehir olur. Türkiye genelinde hastalığın gevşemeye başladığına yönelik süreç Batman’da rehavete neden olduğunu söyleyebiliriz. Bizim pik noktamız henüz oluşmadı. Vaka sayımız gün geçtikçe artıyor. Radikal kararlar almaya mecbur kalıyoruz.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05Babaeski Görkey İlçe Halk Kütüphanesinden devir alınmıştır.
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok