"Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor"
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle birlikte Tüm Muhtarlar Derneği Batman Şubesi’ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı ve aynı zamanda Ziyagökalp Mahallesi Muhtarı olan Masum Padir tarafından karşılanan Durmaz, derneğin çalışmaları ve mahalle sorunları hakkında bilgi aldı.
Ziyarette konuşan Durmaz, parti olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ve vatandaşların dile getirmek istediği hususlar konusunda onların sözcüsü olmaya devam edeceklerini vurguladı.
"Halka efendi olmayı değil hizmetkar olmayı hedefliyoruz"
Halkla içiçe olduklarını ve çıkar beklemeksizin çalıştıklarını dile getiren Durmaz, "Hizmet anlayışımız, sürekli sahada bulunmayı ve karşılık beklemeden çalışmayı gerektiriyor. Biz halka efendi olmayı değil hizmetkar olmayı hedefliyoruz. O yüzden sahadayız, çalışmalarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
"Halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek çözümler üretmeye devam edeceğiz"
Mahallelerdeki sorunların çözümü için başlattıkları proje ile ilgili de konuşan Durmaz, "Merkeze bağlı mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmeye ve çözümün sağlanabilmesi adına işi takip etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Siyasi partilerin, sürekli sorumluluk duygusuyla hareket edip halkın menfaatine olan hususlar için çalışmalar yürütmeleri gerekiyor. Hamd olsun bizler bu anlayışı bir prensip haline getirmişiz. Bunun gereğini ilk günden beri yerine getiriyoruz. Allah’ın izni ve inayetiyle, ilkelerimizden ve istikametimizden ödün vermeden gayretli ve ihlaslı çalışmalarımızı arttırarak halkımızın yaşam kalitesinin yükselmesine vesile olacak çözümler üretmeye devam edeceğiz." dedi.
Padir ise yerel sorunların çözümü konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini ilettikten sonra ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 02HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 03KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 04Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 05KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 06BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 07BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 08KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 09ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 10Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 11Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 12KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 13EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 14Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 15ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ




Henüz Yorum yok