WUSHU KUNG-FU FEDERASYONU İL TEMSİLCİLİĞİNE VELİOĞLU ATANDI

WUSHU KUNG-FU FEDERASYONU İL TEMSİLCİLİĞİNE VELİOĞLU ATANDI

Wushu Kung-Fu Federasyon Başkanlığının teklifi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığının onayı ile Batman Wushu Kung-Fu İl Temsilciliğine başarılı genç sporcu Muhammet Velioğlu atandı.
 
Wushu Kung-Fu Federasyon Başkanı Mehmet Zeki Akıncı’nın imzasıyla yapılan resmi tebliğde; 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri kanununun ek maddesinin ilgili Fıkrası hükmü gereğince Wushu Kung-Fu Federasyon Başkanlık makamının teklifi, Bakanlık Makamının onayı ile Batman il Temsilciliğine Muhammet Velioğlu atanmıştır denildi.
 
Genç yaşında ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden çok sayıda şampiyonluğu bulunan Wushu Kung-Fu Milli Sporcusu Muhammet Velioğlu kendisini il temsilciliğine teklif eden federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, teklife onay veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığı ve Batman Gençlik Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk ile müdürlük idarecilerine teşekkür etti.
 
Wushu Kung-Fu Milli Sporcusu Velioğlu “Ben ve ilimizde eğitim veren Wushu Sanda antrenör hocalarımızın hedefi ilimizde milli ve manevi değerlerimize bağlı spor ahlakı ile yetişmiş ilimizi ve ülkemizi spor alanında en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmektir. Wushu Kung-Fu sporunun ilimizde gelişmesi başarının yakalanmasında bu güne kadar emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler