“Yarım kalmış hedefleri tamamlayacağız”

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçim startını verdi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl binasında önünde yapılan açıklamaya, DEM Parti Batman Belediye Eşbaşkan adayları Gülistan Sönük ile Mehdi Öztüzün, DEM Parti Milletvekilleri Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Sabahat Erdoğan Sarıtaş, Kamuran Tarhan katıldı.
 
“REKOR BİR OY İLE SEÇİMİ TAMAMLAYACAĞIZ”
 
 
Eşbaşkanlık sisteminin kendileri için vazgeçilmez olduğunu belirten Batman belediye eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün, “Bizler iki eşbaşkan olarak yarın sahaya seferberlik ruhu ile çıkacağız. Bizim eksikliklerimiz oldu, bundan dolayı halkımızdan özür diliyoruz. Güçlü bir çalışmayı ailemiz ile birlikte sahada vereceğiz. Batman halkının tüm oylarına talibiz. Tüm halklardan bize oy geleceğini biliyoruz. Terzi Fikrilerin, Edip Solmazların yarım kalmış hedeflerini tamamlamaya geliyoruz. Halkımız ile beraber kentte rekor bir oy ile seçimi tamamlayacağız.”
 
“OYUNLARI BOZACAĞIZ”
Zafere odaklı bir sürece girdiklerini kaydeden Batman Belediye eşbaşkan adayı Gülistan Sönük, “İsmi anılmaktan korkulan bir halkın yurtseverliğin yapan bir partinin mücadele çizgisinden geliyoruz. Bu bilinç ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Halkımız ile beraber sistemi kente süpürme ve oyunları bozmak için mücadele edeceğiz. Halkımıza çağrımızdır, gelin alanlarda hep beraber birlikte bu oyunları bozalım. Kente rekor oy alarak bunları gönderelim.  Başarı ruhu ile herkesi selamlıyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler