YENİ BİR BAŞARI İÇİN MİLLİ TENİSÇİMİZ İSPANYA’DA

İspanya'nın Platja d'Aro kentinde yapılacak olan ITTF Gençler ve Yıldız İspanya Açık Tenis Turnuvasında masa tenisi kategorisinde mücadele edecek olan takımımız, yeni başarılar için raket sallayacak.

Türkiye Masa Tenisi Genç ve Yıldız Milli takımı, 10-14 Mayıs 2018 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan turnuvada ülkemizi, milli takım oyuncularından Şükran CANGİR ise Belediyemizi temsil edecek. CANGİR, turnuva öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Batman Belediyesi Gençlik Spor Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat ŞAHİN’i makamında ziyaret etti

Turnuvaya 30 ülkeden 94'ü bayan olmak üzere 227 sporcu katılacak. Turnuvada Batman’ı Yıldızlar kategorisinde temsil edecek olan Şükran CANGİR, antrenörü Recep Bezenmiş’i konuk eden Batman Belediyesi Gençlik Spor Kulüp Başkanı ŞAHİN, sporcularına olan inancını dile getirerek başarı dileklerinde bulundu.

İspanya'ya hareketinden önce görüşlerini dile getiren gurur kaynağımız Şükran CANGİR; “Bana ve takım arkadaşlarıma başarılı olabilmemiz için tüm imkanları sunan başta Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket AKSOY’a, Kulüp Başkanımız Doç. Dr. H. Murat ŞAHİN'e ve antrenörümüz Recep BEZENMİŞ’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler