“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Kahve ve Çikolata Festival alanını ziyaret etti.
Atatürk Parkı’nda kurulan ve 75 standın yer aldığı festival alanında incelemelerde bulunan Vali Canalp’e; Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Festival alanında arbane ile karşılanan Vali Canalp, ardından basın mensuplarına 5 günlük festival programı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Turizm Haftasına da içerisinde barındıran ve farklı aktivitelerin yer aldığı program için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali Canalp, Kahve ve Çikolata Festivalinde vatandaşların kahve ve çikolatanın farklı ürünlerini tatma imkanına kavuşacağını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik aktivitelerin yer aldığı festival programında çocukları oldukça mutlu gördüklerini ifade eden Vali Canalp, festivale katılan 75 firmanın 60’ı Batman, 15 firmanın da ulusal firmalardan oluştuğunu belirtti.
Vali Canalp “Bu festivalin ruhu, coşkusu, hevesi ve mayası Batman’da tutmuştur. Yeni festivallerle bu coşkuyu devam ettireceğiz. Kahve ve çikolata festivali bugün Türkiye’nin pek çok ilinde, pek çok şehrinde yapılıyor. Amacımız bu coşku, heyecanı ve eğlenceyi kendi insanımıza tattırabilmektir” şeklinde konuştu.
İKİ GÜNDE 65 BİN ZİYARETÇİ, 50 BİN İKRAMLIK
Kahve ve Çikolata Festivali’nin ikinci gününde 65 binin üzerinde ziyaretçinin geldiği kaydedildi. 75 stantta 100 değişik kahve ürününün sergilendiği festivalde, gelen konuklara 50 binin üzerinde ikramlık dağıtıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 02NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 04VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 05GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 06SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 07BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 08İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 0927 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 10AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 12BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 13Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 14VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 15KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR




Henüz Yorum yok