
Yeniden Refah Partisi’nden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Yeniden Refah Partisi heyetini, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer karşıladı.
Şahin’e görevinde başarılar dileyen Yamaç, geçtiğimiz günlerde yapılan HÜDA PAR 3’üncü Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Batman’ın yerel sorunları ele alındı.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, “Siyasi partiler arasındaki ziyaretleşmeyi ve diyaloğu önemsiyoruz. Zira her siyasi partinin bir bakış açısı vardır. Dolayısıyla bir ilin gelişmesinin sağlanması, sorunlarının azaltılması için ortak paydalarda birlik olunmalıdır. İlin sorunlarının çözülmesi için siyasi partilerin birbirlerine gidip gelmesi önemlidir. Bu noktada iktidarında eli bilgi yönünden güçlenecektir.” ifadelerini kullandı.
“Verilen cezalar ve yüksek faturalar denetlenmeli”
DEDAŞ’ın yaşattığı mağduriyetlere de değinen Şahin, “DEDAŞ özelleşmesinden bu yana halkımızın çok ciddi sıkıntılar ve mağduriyetler yaşamasına neden olmakta. DEDAŞ’ı da denetleyecek bir mekanizmanın olması gerektiğini daha önce de söyledik. Bize göre DEDAŞ’ı denetleyecek müstakil bir demetleme gurubunun olması gerekir. Bu verilen cezalar ve faturalar denetlenmelidir. Halkımızın bu konudaki şikâyetleri göz önünde bulundurulmalı. Bu sorunlar bir hakem heyeti tarafından çözüme kavuşturulması gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok