YETİMLERİN YÜZÜ CANSUYU İLE GÜLÜYOR

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilciliği yetimlere destek olmaya devam ediyor.

Dünya üzerinde mazlum ve mağdurlara ulaşmayı hedefleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hem Dünya üzerinde hem de Türkiye’de bulunan yetimlere, vatandaşlardan aldığı yetim aidatlarını her ay ulaştırarak yetimleri korumaya almaya devam ediyor.

Yetim sponsoru olan vatandaşlara ise yetimler ile ilgili bilgileri barındıran yetim karnelerini ulaştırarak vatandaşların verdiği yetim aidatlarının kime ulaştığı ile ilgili sorularının cevabına ulaşmasını sağlıyor.

PROJELER İLE DAYANIŞMA DAHA DA ARTTIRILIYOR

Bir yetime sponsor olmak isteyen vatandaşlar için birçok yol bulunuyor. Sponsorluklar bireysel olarak bir ya da birden çok yetimi himaye etme şeklinde olabileceği gibi; okulların, sınıfların, kurumların, arkadaş gruplarının, ya da farklı grupların bir araya gelerek oluşturacakları havuzdan elde edecekleri birikimlerle yetim sponsorluğu üstlenmeleri şeklinde olabilmesi de mümkün. Gerçekleştirilen projeler ile dayanışmanın arttırılması hedefleniyor.

Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, Hem Dünya’da hem de Türkiye’de yetim sayısının çok yüksek olduğunu belirterek, yaranın sarılması için gerçekleştirilen projelere destek çağrısında bulunan daha çok Yetime sahip çıkmaya ihtiyaç olduğunu belirtti.

Turan, “Cansuyu ailesi ve yetim çocuklarımız adına kıymetli yetim sponsorlarımıza ve bağışçılarımıza teşekkür eder Allah razı olsun diyorum.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler