''BATMAN'IN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ''

''BATMAN'IN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ''

Aylardır Batman Belediye Başkan adaylarının ismi merak konusu olurken, Batman'daki tüm partiler Başkan adaylarını açıklarken geçtiğimiz hafta AK Parti; Batman Belediye Başkan adayını Adil Sebati Ceylan olarak açıkladı. AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve partililerle kente dönen Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, kentte coşkuyla karşılandı.
 
“BATMAN TÜRKİYE'NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”
 
 
Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan için düzenlenen karşılama töreninde konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Halkımızın isteği ve kriterleri doğrultusunda genç, dinamik, çalışkan ve adil bir ismi Belediye Başkan adayı olarak gösterdik" dedi. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Ceylan, kendilerini karşılamaya gelen kalabalık ile birlikte konvoy eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. Çok sayıda vatandaş ile partilinin pankart ve sloganlarla karşıladığı Milletvekili Nasıroğlu ve Ceylan, kendileri için hazırlanan platforma çıkarak halkı selamladı. Kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili Nasıroğlu, memlekete değer katmak ve güzelleştirmek için mücadele ettiklerini belirtti. Verdikleri mücadele ve çalışmanın sonucunda Batman'a güzel eserler kazandıracaklarına inandıklarının altını çizen Nasıroğlu, Türkiye Yüzyılında Batman'ın Türkiye'nin parlayan şehri olacağını sözlerine ekledi. Belediyeyi kazanmakta kararlı olduklarını ifade eden Nasıroğlu; genç, dinamik, çalışkan ve adil bir ismi aday gösterdiklerini söyledi.
 
CEYLAN, ''HİZMET İÇİN YETKİ İSTİYORUZ''
 
Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Batman'ın güzel insanlarına hizmet etmek için bu yola çıktığını ve bundan da onur duyduğunu açıkladı. Batman’ın genç ve dinamik bir nüfusunun olduğuna işaret eden Ceylan, "Bizim geleceğimiz olan gençlerimize istihdam, yaşanabilir bir çevre, kültürel olarak gelişmiş bir kent imar etmemiz lazım. Biz buradan şehrin bütün paydaşları ile Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz. Bize düşen bu yolda, samimi ve çok çalışarak doğru istikamette yol almaktır. Çaba bizim, takdir Allah’ındır" ifadelerini kullandı. Ceylan, konuşmasının sonunda geleceğin Batman’ını ve Batman’ın geleceğini inşa etmek için vatandaşlardan yetki talep etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler