15 TEMMUZ PROGRAMI NETLEŞTİ

15 TEMMUZ PROGRAMI NETLEŞTİ

Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programını açıkladı.
 
Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programının ayrıntılarını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada “Eli kanlı FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin akamete uğratılmasının 6. yıl dönümünde milletin demokrasisine sahip çıkması şuurunun canlı tutulması amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve himayelerinde 15 Temmuz 2022 Cuma günü “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek olup, program kapsamında; 10:00’da Karşıyaka Mahallesi Bozooğulları Mezarlığı’nda Şehitlerimizin Kabirleri ziyaret edilerek, Kuran-ı kerim okunacak ve karanfil bırakılacak.
 
Saat 12:00’de Cuma namazı öncesi Şehitlerimizin ruhu için merkez Belde Mahallesi Şevket Başak Camii’nde Mevlid-i Şerif okunacak ve dua edilecek.
 
Saat 19:30’da Atatürk Parkı’nda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisinin açılışı 20:00’de Atatürk Parkı’nda; İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayacak, Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimizin ruhu için dua okunması ardından protokol konuşmaları ve yerel sanatçılarımızın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı icra edilecektir. Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programına tüm halkımız davetlidir” denildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler