2019'UN EN İYİLERİ SEÇİLİYOR

2019'UN EN İYİLERİ SEÇİLİYOR

RADYO YÜKSEL''de Yüksel ÇİFTÇİ'nin sunduğu "Gündem Özel" programına, Gazeteci, aktivist ve Dicle Life yöneticisi Emin Bulut konuk oldu.

Katıldığı radyo programında, www,diclelife.com, üzerinden 2019 yılının en iyilerini seçeceklerini ifade eden site yöneticisi Emin Bulut, programda şu ifadelere yer verdi,

8 İL'DE, 18 KATEGORİDE

"Sitemiz www.diclelife.com, tarafından  Dicle ve Fırat havzasında 2019 yılına damga vuran isimleri belirliyoruz. Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinde görev yapan yönetici, STK, kurum ve kuruluşların başarı hikayeleri ile birlikte 8  İlin en iyilerini seçeceğiz.

"En iyi"ler, şu kategorilerden oluşacak. Bölgede görev yapan Vali, Büyükşehir, il, ilçe ve Belde Belediye Başkanları. Kaymakam, Siyasetçi, İşadam, İş kadını, Oda, Baro, Üniversite, Yazar, Sanatçı, Öğretmen,Turizmci, Girişimci, Doktor, Sinema, Müzik Grubu ve  Kamu veya Özel kuruluşları oylarınız ve desteğinizle belirleyeceğiz."

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

Bulut, seçilen en'lere ödül verileceğini belirterek, açıklamasına şöyle devam etti. Bulut "15 Şubat 2020'de, anket oylamamız sona erecek. Oylama sonucuna göre, ödül almayı hak eden katılımcılara, 20 şubat 2020' de düzenleyeceğimiz bir gece ile ödülleri takdim edilecek.  

Tertipleyeceğimiz geceye, Bölgede görev yapan idareciler, STK başkanlarının yanı sıra, siyasetçiler ve ünlü sanatçılar da davet edeceğiz."

5 Yorum

ikram iRGi

ikram iRGi

03 Subat 2020
ikram iRGi

ikram iRGi

ikram iRGi

03 Subat 2020
ikram iRGi

Bedirhan

Bedirhan

03 Subat 2020
Başarılar

Bedirhan

Bedirhan

04 Subat 2020
İkram irgi ye başarılar.

ikram iRGi

ikram iRGi

06 Subat 2020
dicle vadisi ve hasankeyf kültürel mirasımız için ciddi emek veren bir siyasetci

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler