30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü kutlamaları tüm Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı.
 
 
Tarihimizin önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 101. yıldönümü nedeniyle Batman Valiliği önünde bulunan kutlama alanına gelen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla coşkulu kutlamaya renk kattı. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Batman Valiliği bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Valilik makamında tebrikat törenine geçildi. Valilik makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Milletvekili, askeri erkan ve protokol üyelerini kabul etti.
 
 
 
HALKI SELAMLADILAR…
 
Turgut Özal Bulvarı, Valilik karşısında devam eden kutlama programında Batman Valisi Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos’la ilgili kutlama mesajının okunmasının ardından, Hava Personel Üsteğmen Hasan Oral tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve folklor gösterisinin ardından program geçit töreni ile sona erdi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler