AK PARTİ ADAYLARI COŞKUYLA KARŞILANDI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti  Batman milletvekili adayları Cumhur İttifakı bileşenleri tarafından coşkuyla karşıladı. AK Parti Genel Merkezince düzenlenen milletvekili tanıtım toplantısına katılan AK  Partili 5 milletvekili adayı tanıtım toplantısından sonra Batman'a döndü. 
 
 
Tanıtım toplantısından sonra Batman'a dönen milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç
Havalimanındaki karşılamaya Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, Hüdapar İl Başkanı Davut Şahin, STK Başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Havalimanında vatandaşlarla selamlaşan Ak Partili adaylar daha sonra şehir turu yaparak Batman halkını selamladılar.  Ak Parti İl Binası önünde bir araya gelen Milletvekili adayları vatandaşlarla selamlaştıktan sonra parti otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendiler.
 
Ak Parti İl Başkanı Akif Gür’ün açılış konuşmasında bu Mübarek Ramazan gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm hemşerilerine teşekkür etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler