AKSOY: “Manevi Değerler Yaşatılmalı”

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Başkanlığını Abbas KARABULUT’un yaptığı ‘Manevi Değerlerimizi Koruma ve Yaşatma Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi.

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonundaki dernek açılış törenine Belediye Başkan Vekili AKSOY’un yanı sıra AK Parti Batman İl Başkanı Murat GÜNEŞTEKİN, İl Müftüsü Turgut ERHAN, bazı kamu kurum müdürleri ile Dernek Başkanı KARABULUT’un ailesi, yakınları, çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bir kentin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında makam ve mevkilerin dışında manevi değerlerin önemine değinen Dernek Başkanı KARABULUT, Manevi Değerlerimizi Koruma ve Yaşatma Derneği’nin hem bilgi edinme hem de bilgilendirme amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Manevi değerlerin yaşatılmasının gereğine ve önemine vurgu yapan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY açılış konuşmasında, toplumların inanç tarih kültür ve manevi değerlerine sıkı sıkıya sarılmamız gerektiğini ifade ederek, derneğin açılışında emeği geçen Abbas KARABULUT şahsında herkese teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler