ALİ İHSAN YAVUZ "HİZMET YAPIYORUZ"

YAVUZ “AYASOFYA YENİDEN ASLINA DÖNDÜ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz Şehir buluşmaları kapsamında Batman’a geldi. Beraberinde AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Akif Gür ve partililerle birlikte TPAO Kristal Parkta basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Yavuz gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 
 
Külliyede öğle namazını kılan Yavuz daha sonra Üniversitede TÜGVA’nın icathane laboratuarı ve esnaf ziyaretinde bulundu.    
 
Programda konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kentte devam eden projeler ve basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Ulaştırma bakanının Eylül ayı içinde Batman’a gelmesini beklediklerini söyleyerek Deprem felaketi nedeniyle Mütahit firma İhalesi tasfiye edilen 10 KM’lik Hasankeyf Duble yolu yapımının yeniden ihalesinin yapılması ve Diyarbakır yolu şehir girişi 9 KM’lik yolda da çalışmaların başlayacağını belirterek bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. 
 
“PARLAMENTER SİSTEMDEN ÜLKEMİZ ÇOK ÇEKTİ”
 
Daha sonra konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz tek amaçlarının millete hizmet olduğunu belirterek “21 yıldır sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu millete hizmet sevdamız devam ediyor. Bu millet için hizmetkar siyaseti yerleştirdik. Bizde Millette efendilik yoktur,. Mİllete hizmetkar olmak vardır. Hizmetkar siyaseti önceleyen bir siyasi anlayışımız vardır. Ak parti’nin getirdiği en büyük hizmetlerden biri cumhurbaşkanlığı sistemidir. Geçmişte parlamenter sistemden ülkemiz çok çekti. Ama artık çok güçlü bir cumhurbaşkanlığı sistemi var. Parlamenter sistemin dünyada doğru düzgün işlediği bir yer yoktur”diye konuştu.
 
“AYASOFYA YENİDEN ASLINA DÖNDÜ”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetkar siyasetini öncelediğini belirten Ali İhsan Yavuz, “Eskiden ne iş yaparsak, Avrupa ne der, Amerika ne der diye düşünmeye başlardık. Eğri oturup doğru konuşalım. IMF’den para alırsın ama nereye kullanacağını, nereye kullanmayacağını onlar belirler. O silahı kullanırsın, bu silahı kullanamazsın dediler. Dolayısıyla o süreçten bu sürece geldiğimizde biz artık her konuda kendimiz karar veriyoruz. Kendimiz olmayı bu süreçte öğrendik. Biz Ayasofya’yı açmakla Fatih Sultan Mehmet’in vasiyetini yerine getirdik. Yani Ayasofya yeniden aslına döndü” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler