Albay Çakmak, ASKON’un konuğuydu

Albay Çakmak, ASKON’un konuğuydu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi’nin, Cumartesi günü gerçekleştirdiği aylık geleneksel buluşma toplantısının bu ayki konuğu, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak oldu.
 
Geniş katılım ile gerçekleşen toplantıda ASKON ailesiyle ile bir araya gelen İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak ve Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu Batman’da İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen faaliyetler konusunda fikir alış verişinde bulundular. Yatırımın ancak huzurun ve güvenin olduğu yerde olabileceğini söyleyen Başkan Nasıroğlu, bölgemizdeki işsizliği bir nebze gidermek için tüm sıkıntılara rağmen üretim ve yatırıma aralıksız destek veriyoruz ve ASKON Batman üyelerinin istihdam ettiği kişi sayısının yaklaşık 4 bin kişi olduğunu dile getirdi.
 
 
“HİÇBİR YATIRIMCI ŞANTAJA BOYUN EĞMEMELİ”
 
Albay İsa Çakmak yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Emniyet ve asayiş konularında çok şükür sıkıntısız bir durumdayız. Şüphesiz ki vatandaşlarımızın ve Sivil Toplum Örgütlerimizin katkısıyla kalıcı huzuru temin etmeye çalışıyoruz. Bunun da en büyük destekçisi siz ASKON ailesiniz. Kimsenin ne kırsalda ne de sokakta güvenlik kaygısı olmasın. Devletimiz çok güçlü bir devlet. Hiçbir vatandaşımızın ve yatırımcımızın olabilecek herhangi bir şantaja boyun eğmemesi gerekiyor. Çok rahatlıkla her türlü planlamanızı ve yatırımınızı yapabilirsiniz. Bizler ancak halktan aldığımız destek ile net bir duruş sergileyerek başarılı olabiliyoruz” dedi. Toplandı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler