“Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır”

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, İlçe Başkanları, İlçe, Belde Belediye Başkanları ve İl Yönetimi ile beraber tam kadro Kozluktaydı. Aylık olağan İlçe ve Belediye Başkanları toplantısını Kozluk ilçesinde gerçekleştirildi.

Kozluk ilçe başkanlığı binasında yapılan toplantıda Biz halkımıza hizmet için buradayız ifadelerini kullanan Başkan Güneştekin: “Halkımızla birebir iletişim kurmalı, kapılarını tek tek çalıp dertlerine ortak olmalıyız. Her an seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı yapmalı, özellikle adam adama markaj taktiğini faaliyete koymalıyız” dedi.

“DAVAMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Merkez İlçe binasında yapılan toplantıda AK Partinin kaderi, ümmetin kaderidir diyen Güneştekin “AK parti giderse ümmet tehlikeye girer. Görüyoruz üzerimize sayısız tuzak kurup, her türlü oyunlar oynanıyor. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Bunun için çok dikkatli olmalı ve daha çok çalışıp partimize, davamıza sahip çıkmalıyız.” dedi

“HALKAMIZI GÜNDEN GÜNE GENİŞLETMELİYİZ”

“Sadece Gençlik kolları, kadın kolları veya merkez ilçe değil hepimiz tek halka olup, bu halkayı genişletmek için de hep beraber elimizi taşın altına koymalıyız.”

Toplantı sonrasında Kozluk Belediyesinde Belediye Başkanı Veysi Işık ve yönetimindekilerle beraber belediyenin yaptığı hizmetleri yerinde inceledi. İnceleme sonrasında ilçe esnafıyla bir araya gelen Güneştekin esnaf ziyaretlerinden sonra Kozluk Kaymakamı Osman Bilici’yi makamında ziyaret etti.

BEKİRHAN BELDESİNE ZİYARET

Kozluk ziyaretinin ardından Kozluk’a bağlı Bekirhan Beldesine geçen Güneştekin bir çay evinde belde halkıyla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Güneştekin ilçe ziyaretini burada sonlandırdı

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler