ALTIN YÜREKLERE DESTEK BÜYÜYOR

ALTIN YÜREKLERE DESTEK BÜYÜYOR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü SOGEP “ Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış “ Projesine olan destek her geçen gün büyüyor.
 
Türkiye Şehit Aileleri ve Gazilar Vakfı Batman Şube Başkanı Ferhat TÜZÜN, projenin dalış faaliyetini ziyaret ederek eğitmen eşliğinde tanıtım dalışı gerçekleştirdi. Tüzün,” Batman’da boğulma vakalarının çok yaşandığını ve müdahale edecek dalgıçların olmaması nedeniyle, boğulan kişilerin günlerce su altında kaldığını, bu durumun tarifi imkansız bir acı yaşattığını belirtti. Bu proje ile İlimiz ve civarında meydana gelen boğulma vakalarında veya boğulma tehlikesi vakalarında müdahale edebilecek cankurtaranların ve dalgıçların yetiştiriliyor olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu. 
 
Proje Koordinatörü Veysi TURAN ise;” Projemizin, toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenmesi Projemizin bilinirliliğinin artması ve amacına ulaşması açısından önemli. Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen tüm STK ve Vakıflara teşekkür ederim” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler