ANLAMLI ETKİNLİK

ANLAMLI ETKİNLİK

Boğaziçi ve Bil Koleji öğrencileri 10-16 Mayıs Dünya engelliler haftası münasebetiyle Umut Rehabilitasyon merkezindeki öğrencileri ziyaret ettiler.
 
 
Umut Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Güner “Hızlı bir toplumsal değişim ve dönüşüm içerisinde bulunan ülkemizin çağdaş uluslar topluluğunun seçkin bir üyesi olması için sosyal refah hizmetlerine gereksinimi yaşamsal öneme sahiptir.
 
Ülkemizde pek çok engel türü; önlenebilir ve korunabilir sorunlara bağlı oluşmaktadır. Bu bilinçle Boğaziçi koleji  öğrencileri 10-16 Mayıs Dünya engelliler haftası münasebetiyle Özel Umut Rehabilitasyon Merkezine  gelerek engelli kardeşleri ile bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler. Öğrenciler, engelli öğrencilerle birlikte pek çok etkinlik yaparak güzel ve anlamlı bir gün geçirdiler” dedi.
 
Günün anlam ve önemine binaen konuşan Bil Koleji Müdürü Mahmut Işık 10-16 Mayıs Dünya engelliler haftasının  kutlanacak bir gün değil engelli vatandaşlarımızın önlerindeki engellerin kaldırılması, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, yaşama sevinçlerinin artırılması için farkındalıkların oluşturulmaya çalışıldığı bir gün olması gerektiğini söyledi.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler