BAŞAK DEMİRTAŞ DESTEK İSTEDİ

Başak Demirtaş Batman’da Yeşil sol adaylarına destek istedi

Batman’da halk buluşmasında konuşan Başak Demirtaş, değişimin adresinin Yeşil Sol Parti olduğuna işaret ederek, Selahattin Demirtaşın Batman'dan hep övgüyle söz ettiğini belirtti.
 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla Yeşil Sol Parti Batman il seçim bürosunu ziyaret etti.Yoğun ilgi gören bayramlaşma mitinge dönüşürken Başak Demirtaş yaptığı konuşmada, "Bu kadar baskı ve eziyete rağmen Batman tek bir adım geri atmadı ve her seferinde rekor oranda iradesini ortaya koyuyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “14 Mayıs günü geliyor bütün bu yaşananlar için hesap sorma vakti geliyor. Partimiz yalanlara ve tehditlere asla kanmaz, kim hangi kirli oynarsa oynasın Batman halkı bu seçimde beş tane vekilini meclise gönderecek. Sizlere hem Selahattn’in hem Selçuk başkanının Edirne cezaevi’nden selamlarını getirdim” ifadelerini kullandı.
 
Demirtaş, “Anahtar Batman halkının elindedir, çözüm Batman halkının avuçlarındadır Selahattin hep Batman’ı övgü ile anlatıyor bende inanıyorum ki bizler de Selahattin’e daha güzelini yaşatacağız. Selahattin sizlere güveniyor, özellikle gençlere çok güveniyor ve bende inanıyorum ki zindanların kapılarını, barışın, huzurun önünü sizler açacaksınız ve kayyumları da göndereceksiniz başaracak olanlar sizlersiniz."diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler