Balpınar da Yol Çalışması

BALPINADA STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

Batmanın Balpınar Beldesinde yeni yolların açılması için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ilçede yürütülen değişim ve dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni yollar açılıyor.
 
Merkeze bağlı Balpınar (Gresira) beldesinde belediye çalışmaları yoğunlaştırırken, beldenin bir çok yeri şantiye alınan döndü. Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani,yeni yapılacak yol ile birlikte beldenin çehresini değiştirecek çalışmalara ara verdemeden çalışacaklarını ,4 aydır çalışmalarını yaptığımız Batman Balpınar arasındaki yol çalışmalarını bitirdik , bitirdiğimiz yolun ağaçlandırma ve yol çizgileri çalışması kaldı onlarıda en yakın zamanda bitiyoruz.Balpınar büyüdükçe yeni yollar yapmaya devam edeceğiz .şuan beldesinde bulunan Seyrantepe mahallesinde yol genişletme çalışmalarının yapıyoruz , diğer yandan bir kilometrelik stabilize yol çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
 
Geylani,” amacımız beldenin çehresini değiştirmek. Bu yıl Belde giriş ve çıkışlarını asfaltladık ve yayalar için gelişi güzel kaldırım yaptık, şimdi de yol genişletme, stablize, ağaçlandırma çalışmaları var. Bunlar bitince Balpınar modern bir belde olacak” dedi.. Yürüttüğümüz stabilize çalışmalarıyla yolları çamurdan arındırıyoruz. İnşallah gelecek yılda Balpınarın hiçbir yerinde yol sıkıntısı olmayacak. (Alican Atak)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler