BARAN AVM’NİN 7. ŞUBESİ HİZMETTE

Batmanlı genç iş adamı Yusuf Yılmaz’ın sahipliğini yaptığı Baran AVM, 7. Şubesini hizmete açtı.

Tılmerç Mahallesi Yunus Erin Caddesi Garden Park Siteleri altındaki 7. Şubesinin açılış kurdelesini AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, MÜSİAD Genel Merkez Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Suat Özdemir, İş adamı Semir Ayğan, Baran AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz ve davetliler birlikte kesti.  

KURBAN KESİLİP DUALARLA AÇILDI 

Batman’da 7. Şubesinin açılışına katılım sağladıkları için mutlu olduklarını belirten AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, istihdama yönelik girişimlere önem verdiklerini söyledi. Özdemir; “Genç iş adamımız Yusuf Yılmaz’ın BARAN AVM zincirine 7. Şubesini açmasından dolayı kendisini kutlarım. Bizim için önemli olan işsiz gençlerimize yeni iş alanlarını açılmasıdır. Allah bol bereketli işler nasip etsin. Hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.  

“BATMAN’IN TÜRKİYE MARKASI OLACAĞIZ” 

Batman halkının desteğiyle 7. Şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten BARAN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, Batman’dan yükselen Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Yılmaz yaptığı açıklamada; “AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Kulüp Başkanı Abdülvahap Akbaş, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, MÜSİAD Genel Merkez Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Suat Özdemir, İş adamı Semir Ayğan’a ve bizleri açılışımızda yalnız bırakmayan tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum. Amacımız yeni şubelerimizle işsizlik oranını azaltmak ve yatırımımız ilimize yapmaktır. Batman markası olarak inşallah kısa zamanda Türkiye’nin farklı il ve ilçelerine şubeler vermeye başlayacağız. Gelen talepleri değerlendiriyoruz.” diye konuştu.  

“100 YERLİ FİRMAYLA ÇALIŞIYORUZ” 

Market zincirlerinin tüm ünlerini yaklaşık 100 yerli firmadan tedarik ettiklerinin altını çizen BARAN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, sıcak para akışının il genelinde dağıldığını söyledi. Yılmaz; “Her zaman söylediğimiz gibi, yerel esnafa ve yerli firmalara sahip çıkmalıyız. Yerel firmalar kalkınırsa, yerel ekonomi canlanır ve işsizlik oranı hızla azalır. Bizde bu bilinçle hareket etmeye çalışıyoruz. Şubelerimizde yüzün üzerinde insanımız istihdam ediliyor. Batman için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız.” diye konuştu. Açılış sonrası davetlilere çiğköfte, soğuk ve sıcak içecekler ikram edildi.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler