BARO’DAN DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET

BARO’DAN DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET

Batman Barosu Başkanı avukat Erkan Şenses ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet 28 Şubat-3Mart 2023 tarihleri arasında depremden etkilenen 11 ilin Barosuna ziyaret gerçekleştirildi.
 
Batman Barosu Başkanı avukat Erkan Şenses ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet 28 Şubat-3Mart 2023 tarihleri arasında depremden etkilenen 11 ilin Barosuna ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerde Baro Başkanlarından şehirdeki son durum ve meslektaşlarının durumları hakkında bilgi alındı. Ayrıca başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerinin yanı sıra, depremden etkilenen 11 ilde bulunan meslektaşların ve halkla dayanışma vurgusu ve dilekleri de iletildi.
 
 
GÖNÜLLÜ AVUKATLAR ADIYAMAN’DAYDI
 
Batman Barosu üyesi Av. Ferhat Altınkaynak, Av. Aydın Ay, Av. Gamze Acet, Av. Gülizar Yıldız, Av. Nevin Ortaç, Av. Hüseyin Yalsız, Av. Abdülbaki Kerçin ile Av. Tahir Zaman’dan oluşan gönüllü avukatlar Türkiye Barolar Birliği (TBB) Deprem Koordinasyon Merkezi'nde gönüllü olarak görev almak için Adıyaman’a gitti. Gönüllü avukatlar, 4 gün boyunca TBB Adıyaman Deprem Koordinasyon Merkezi’nde yurttaş bilgilendirmesinde ve yardım dağıtım faaliyetlerinde bulunarak yürütülen çalışmalara katkıda bulundu. Baro Başkanı avukat Erkan Şenses, Baro yönetim kurulu üyeleri Ferhat Bayındır, Resul Ertuğrul ile Baro üyesi Serdar Kusen, gönüllü avukatlara eşlik ederek çalışmalara destek verdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler