BASKİ’DEN KAR MESAİSİ: BİN 440 ARIZAYA MÜDAHALE

BASKİ’DEN KAR MESAİSİ: BİN 440 ARIZAYA MÜDAHALE

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, kentteki yağışlar nedeniyle son beş günde meydana gelen bin 440 kanalizasyon arızasına anında müdahalede bulundu. 
 
 
Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) kar ve yağmur yağışı nedeniyle meydana gelen arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini önledi. 
 
 
BASKİ Müdürlüğü ekipleri, son 5 günde gelen bin 440 şikayete 6 vidanjörle kanal açma ve kanal temizleme çalışması gerçekleştirerek vatandaşların imdadına yetişti.
 
BASKİ Müdürlüğü, karla mücadele çalışmaları boyunca, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine 8 kepçe ile destek vererek kar temizlik çalışmalarının ivedi bir şekilde tamamlanmasına yardımcı oldu.
 
 
Yağan kar yağışı nedeniyle evlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için seferber olan ekiplerimiz, kapanan bazı ana arter ve ara yolların açılması için büyük çaba sarf etti.
 
 
Vatandaşlardan Alo 153 Beyaz Masa hattına 1440 dilek, talep ve şikâyetlerin tamamına yanıt vererek sorunlarını çözüme kavuşturan ekiplerimiz beş günde su ve kanalizasyon arızalarına yaptıkları başarılı müdahale ile 150 ev ve apartmanın bodrum katındaki suyu tahliye etti. Ekiplerimiz ayrıca 28 evde mahsur kalan ve evlerine su dolan vatandaşların da yardımına koşarak sorunları en kısa sürede çözmek için zamanla yarıştı.
 
 
BASKİ Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Belediye Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Dr. Mehmet Demir: “Vatandaşlarımızın yağışlardan en az seviyede etkilenmeleri için ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürdüler. Bu yağışlar sırasında başarılı bir sınav verdiğimizi düşünüyoruz. Çalışmalara katılan bütün personellerimizi kutluyoruz” dediler.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler